Tgrt Haber
15 Ocak 2014 08:54

TRT Almanya'da İzlenemeyecek mi

TRT, Almanya kablo televizyon şirketinde yayın listesinden çıkarıldı.

TRT Almanya'da İzlenemeyecek mi
trt, almanya'de izlenemeyek mi, almanya kablo televizyonu, yayın listesinden çıkarıldı,

TRT, Almanya'daki kablo televizyon şirketinin yayın listesinden çıkarıldı. TRT'nin listeden çıkarılma sebebi sansür mü? TRT'nin Hamburg olaylarını gündemde tuttuğu için mi kablolu yayın listesinden çıkarıldı? Hamburg'daki 'Rote Flora Kültür Merkezi'nin kapatılma kararını protesto eden solcu gruplarla polisle arasında çatışmalar yaşanmıştı. TRT ekranında bu konu gündemde tutulmuştu. Almanya'nın en büyük kablo televizyon şirketlerinden Unitymedia'nın bu sebeple TRT'yi yayın listesinden çıkardığı iddia ediliyor. Bununla da yetinmeyen Unitymedia, yayın yaptığı televizyon kanallarından para alamazken, TRT'den 300 bin Euro istedi deniyor.
TRT'nin ise diğer kanallardan talep edilmeyen böyle bir paranın haksız yere kendilerinden istenmesinden dolayı bunu kabul etmediği söyleniyor. Elde edilen duyumlara göre; Hamburg olaylarının Alman televizyonlarında yeterince yer bulmadığı halde TRT'nin olayları sürekli yayınlamasından rahatsız olan Unitymedia'nın TRT'yi bu şekilde cezalandırdığı belirtiliyor. Almanya'da sansür bitmiyor. Önceki günlerde de Deutschland Kabel TRT yayınlarını kablolu yayınlarında durdurduğunu açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...