Tgrt Haber
01 Nisan 2015 10:12

Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor All Star'da kim elendi... Survivor All Star elemesinde 4 kişi risk altındaydı. Survivor All Star'dan elenen isim Almeda oldu.

Survivor All Star'da kim elendi?
survivor, survivor all star, eleme, kim elenecek, merve oflaz, almeda, serenay, tv, acun, sms, star,Oyun,Aydın,Tokat,Survivor,Merve Aydın,Acun Ilıcalı

Survivor All Star’da dokunulmazlığı kaybeden takım konseyde büyük bir stres yaşıyor, yarışmacılar birer birer eleniyor. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından adaya veda eden isim Seda olmuştu. Peki bu hafta Survivor All Star'da elenen kim olduı? Survivor All Star'da eleme gecesinde neler yaşandı? Kim birinci olacak ve adadan gitmesi için kimin ismini söyledi?
Survivor All Star'da birinci Anıl oldu.
Survivor All Star'da bu hafta elenen isim Almeda Abazi oldu.
Dokunulmazlık oyununu kazanarak gitmesi için aday çıkaracak olan Survivor All Star‘dan Ünlüler grubu ilk konseyde 2 kişi belirlediler. Eşit oy alan Almeda Abizi ve eski şampiyon Merve Oflaz ilk adaylar olarak belirlendi. Sonrasında geçen haftanın birincisi olan Serenay Aktaş‘ta Berna Canbeldek‘in isimini söyledi. Bu hafta birinci olan Anıl’da hakkını Berna’dan yana  kullandı. Seyircilerden gelen oy sonucunda en az oyu alan isim Almeda Abazi oldu ve Survivor All Star yarışmasına veda etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...