Tgrt Haber
05 Kasım 2015 13:07

Çilek Kokusu dizisi hakkında önemli karar!

Star TV’nin sevilen gençlik dizisi Çilek Kokusu’ndan kötü haber geldi! Merakla beklenen Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak Gold Film’in üstlendiği yapım, çok yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor. Peki Çilek Kokusu dizisi ne zaman bitecek!

Çilek Kokusu dizisi hakkında önemli  karar!
çilek kokusu, dizi, yeni bölüm, star,haber,Star TV

Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Gold Film’in üstlendiği yapım, 23. bölümde final yapmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
”Çilek Kokusu” yeni bölümüyle Cumartesi günü 20.00’da Star’da!

İzleyenlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve her hafta yeni sürprizlere tanık olduğu dizi Çilek Kokusu 20. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde..

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu, ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...