Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2014 22:47

Survivor 2014 gönüllüler kızları belli oldu, İşte o liste

Survivor 2014 Gönüllüler listesinde yer alan Samanta Mendes, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek kimdir?

Survivor 2014 gönüllüler kızları belli oldu, İşte o liste
2014 gönüllüler kızları belli, Survivor 2014, acun, acun ılıcalı, Samanta Mendes,Müge Üzel,Sahra Işık, Berna Canbeldek, Survivor Gönüllüler kızları, Survivor, 2014 Survivor

Survivor 2014 gönüllüler kızları belli oldu. Samanta Mendes,Müge Üzel,Sahra Işık ve Berna Canbeldek Survivor Gönüllüler kızları olarak tarihe geçecek. Survivor 2014 gönüllüler kızları belli oldu. Samanta Mendes,Müge Üzel,Sahra Işık ve Berna Canbeldek Survivor Gönüllüler kızları olarak tarihe geçecek. İşte o liste. Survivor bu sene 10 Gönüllü 8 Ünlü ile Dominik Cumhuriyetinde yarışa başlayacak. 8 ünlü bazılarımızın tanıdığı bazılarımızın birkaçını tanımadığı kişilerden oluştu. Tolga Karel,Ahmet Dursun,Serenay Aktaş,Duygu Bal,Merve Aydın,İsmail Baki,Gökhan Keser ve en son olarak açıklanan Eda Özerkan oldu. 10 Gönüllü arasında diğer gönüllülere göre daha çok tanınan iki kişi var onlardan biri Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Şaka da Şuka'nın sunucusu ve model olan Samanta Mendes diğeri ise Adanalı,Baba Ocağı ve Uçurum gibi dizilerde oynayan model ve oyuncu Akın Saatçi. Gönüllülerin kızları Samanta Mendes,Müge Üzel,Sahra Işık ve Berna Canbeldek olacak.Erkekler ise Akın Saatçi,Turabi Çamkıran,Yiğit Dikmen,Osman Şengül ve Mert Palavaroğlu olacak.Diğer adamın adını bilmiyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...