Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2017 15:33

“Uğur: Yeneroğlu’nu çok beğenirim ama durduğu yerde hata var”

Die Welt muhabiri Deniz Yücel’in tutuklanmasıyla ilgili AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ile Gazeteci Turgay Güler ve Yazar Salih Tuna arasındaki gerginlik Medya Kritik programında tartışıldı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Ben Yeneroğlu’nu çok beğenirim. Ama durduğu yerde hata var. Çünkü Deniz Yücel Alman ajanı çıktı” dedi.

“Uğur: Yeneroğlu’nu çok beğenirim ama durduğu yerde hata var”
fuat uğur,turgay güler,ahmet kekeç,

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Salih Tuna’nın bugün yayınlanan “Artık Yeter” başlıklı yazısını okuyan Fuat Uğur, Mustafa Yeneroğlu’nun Almanlarla yaşanan tartışmalarda elini güçlü tutmak için Deniz Yücel için aktivist ifadesini kullandığını söyledi. Gazeteci Turgay Güler’in sadece “kim bu?” Diye sorduğunu, yazar Salih Tuna’nın da Yeneroğlu’ndan övgüyle bahsettiğini belirten Uğur, “Ben Mustafa Yeneroğlu’nu çok beğenirim. Ama durduğu yerde hata var. Adam Alman ajanı çıktı. Bu kadar sert tepki vermesi de yanlıştı” dedi.
Gazeteci Cem Küçük’ün yurtdışında olması sebebiyle yayına katılan Gazeteci Yazar Ahmet Kekeç, “Turgay Güler ve Salih Tuna’nın tek özelliği, Cumhurbaşkanı’nın yanında durmaları. Ama ‘haşeratlar’ denilerek cezalandırılıyor. Bu çok tuhaf” dedi. Kekeç, “Mustafa Yeneroğlu’nun bu iki isimden özür dilemesi gerekiyor. Bunu yapabilir. Cumhurbaşkanı ile meselesi olanlara malzeme olmasın” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...