Tgrt Haber
11 Mart 2018 21:33

11 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Potasına Kimler Girdi?

11 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Nefes kesen Survivor 2018 11 Mart pazar akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu ile izleyicisi karşısına çıktı.. Survivor 2018’de 11 mart akşamı çok önemli değişiklikler oldu.. Öncelikle sosyal medyada en çok eleştirilen konu All Star’ın bariz Gönüllülere göre güçlü olmasıydı. Hatta artık bunun Gönüllüler’e eziyet haline geldiği de konuşuluyordu.

11 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Potasına Kimler Girdi?
survivor,survivor tv8 canlı izle,dokunulmazlık oyunu,survivor eleme

11 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Nefes kesen Survivor 2018 11 Mart pazar akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu ile izleyicisi karşısına çıktı.. Survivor 2018’de 11 mart akşamı çok önemli değişiklikler oldu.. Öncelikle sosyal medyada en çok eleştirilen konu All Star’ın bariz Gönüllülere göre güçlü olmasıydı. Hatta artık bunun Gönüllüler’e eziyet haline geldiği de konuşuluyordu. Dokunulmazlık oyununu ilk defa Gönüllüler kazandı

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler hamburger ödülü için mücadele verdi. Yine çok zor bir parkurda iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Gönüllüler yarışmaya çok hızlı başladı fakat Ünlüler çabuk toparladı ve geriden gelerek oyunu kazanmayı bildi.



NAGİHAN, GÖNÜLLÜLER TAKIMINA GEÇTİ
Survivor 2018'in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Gönüllüler takımına geçmek isteyen All Star takımı yarışmacısı Nagihan Karadere'nin bundan sonra Gönüllüler takımıyla beraber yarışmaya devam edeceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile All Star takım arkadaşları arasında tartışmalar yaşandı.

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

1-Nihat Doğan
2-Damla

3-Murat

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor son bölümde All Sta takımı ile Gönüllüler takımı kaburga sandviç ve patates ödülü için karşı karşıya geldi. Kazananın Survivor Romanya ile karşılaşacağı mücadeleyi 10-7 All Star takımı kazandı.

GÖNÜLLÜLERDEKİ MELİH ÖZKAYA'NIN SURVİVOR HAYATI BİTTİ

Acun Ilıcalı, “Bir dokunulmazlık oyununda birlikteyiz. Survivor’ın en önemli oyunu olduğunu olduğunu biliyorsunuz. İki önemli haberimi var birincisi Melih ile ilgili. Sakatlığı sebebi ile Melih yarışmaya devam edemeyacek. Doktorumuz tarafından kontrolleri yapıldı, devam edemeyecek. Melih için Survivor bitmiş oldu.” dedi.

11 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...