Tgrt Haber
14 Şubat 2022 09:26

14 Şubat Sevgililer Günü için 5 film önerisi: İçinizi ısıtacak aşk filmleri

14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı devam ediyor. Hediye telaşı, çiçek seçimi, en duygusal mesajlar derken sıra romantik aşk filmlerine geldi. Hem çiftlerin hem de yılın en sevgi doku gününde kalpleri ısıtan film izlemek isteyenlerin aradığı 14 Şubat Sevgililer Günü temalı filmler…

14 Şubat Sevgililer Günü için romantik filmler
14 Şubat Sevgililer Günü için romantik filmler

Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamlayan çiftler günü en güzel şekilde değerlendirme planları yapıyor. Hafta içine denk gelmesi nedeniyle seyahat planı ayarlayamayan çiftler romantik filmler hakkında araştırma yapıyor. İşte sevgilinizin kalbine dokunacak aşk fimleri…

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN FİLM ÖNERİLERİ

Sevgililer Günü bu yıl pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle en çok tercih edilen planların başında film gecesi geliyor. Romantik filmler ile yılın en romantik günü olan 14 Şubat için en beğenilen aşk filmlerini listeledik. 

THE NOTEBOOK

The Notebook, sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikâyesini konu alır. 40’lı yıllarda ailesiyle birlikte tatile gelen Allie, burada yaşayan Noah isimli bir gençle yakınlaşmaya başlar. Aralarındaki sınıfsal ve ekonomik farklılıklara rağmen birbirlerine duydukları hisler engel tanımaz. Onları bekleyen ayrılığın nedeni ise 2. Dünya Savaşı'nın kızışması olur.

''Sana 365 tane mektup yazdım. Bir yıl boyunca her gün mektup yazdım. Bana göre de bitmemişti. Hala da bitmiş değil'' - The Notebook

14 Şubat Sevgililer Günü’nde savaş ve sınıf farklılığı karşısında ayakta kalmaya çalışan aşk hikayesini izleyebilirisiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü için 5 film önerisi: İçinizi ısıtacak aşk filmleri

IMBD (7.8/10)

ATONOMENT (KEFARET)

Kefaret, 1935 yılında on üç yaşındaki kız çocuğu Briony Tallis’in, yanlış zamanda yanlış yerde bulunarak görmemesi gereken bir şeyi görmesiyle başlayan acılı aşk hikayesine odaklanır. Briony ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie’nin ilişkine tanık olur ve yıllarca süren trajedi başlar. Film Çocukluk, aşk, savaş, İngiliz toplumu ve sınıf ayrımını akıcı, etkileyici bir anlatımla sunarken utanç, bağışlama, kefaret ve en önemlisi bağları koparılmaz bir aşk hikayesini izleyicilere sunuyor.

''Geri dön. Bana geri dön'' - Atonement

IMBD (7.8/10)

BIG FISH 

Big Fish, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için William Bloom’un aile evine geri dönmesini ve adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya odaklanır.

''+ Beni tanımıyorsun bile. -Tanımak için önümde koca bir ömür var.'' - Big Fish

Eski zamanlarda aşkın gücünü gözler önüne seren Big Fish 14 Şubat Sevgililer Günü için ideal bir film olabilir.

14 Şubat Sevgililer Günü için 5 film önerisi: İçinizi ısıtacak aşk filmleri

IMBD (8/10) 

YE DUA ET SEV

Acılı bir boşanmanın ardından kendini bulma ümidiyle İtalya, Hindistan ve Bali'yi kapsayan uzun bir gezi turuna çıkan Elizabeth'in hikayesini anlatılıyor. hayatta herşeye sahip olan ama bir türlü tam bir mutluluğa erişemeyen Elizabeth ilacın aşkta olduğunu fark eder.

''Ne dilediğine dikkat et çünkü gerçek olabilir'' - Ye Duas Et Sev

14 Şubat Sevgililer Günü için Ye Dua Et Sev yüzünüzü güldüren bir film seçeceği olabilir.

IMBD (5.9/10)

AŞK SARHOŞU

Maggie, özgür ruhlu güzel bir genç kadındır ve hayatında kimseye kolay kolay bağlanmaz. Karşı konulmaz bir çekiciliğe sahip olan Jamie ile karşılaştığında onu hiç beklemediği bir hayat bekler. Jamie ise, ilaç mümessilliği yapan ve bunu yaparken de kadınlar üzerindeki çekim gücünü kullanmaktan çekinmeyen biridir. Aşktan bir haber ikili arasından beklenmedik bir hikaye başlar.

''Benim sana, senin bana ihtiyacın olduğundan daha çok ihtiyacım var'' -Aşk Sarhoşu

14 Şubat Sevgililer Günü için 5 film önerisi: İçinizi ısıtacak aşk filmleri

IMBD (6.7/10)

14 Şubat Sevgililer Günü için son dakika plan yapmak zorunda kaldıysanız herkesin gönlünde yer edinmiş filmlere göz atabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...