Tgrt Haber
01 Ekim 2017 22:56

2 Ekim 2017 On Numara sonuçları burada On Numara Sonucu SORGULAMA

On Numara sonuçları her Pazartesi günü olduğu gibi yine belli oluyor. MPİ tarafından belirlenen On Numara sonuçları ve kazandıran rakamlar yine ilk önce haberimizde sizlerle buluşuyor.İşte 2 Ekim 2017 On Numara sonucu ve detayları burada.

2 Ekim 2017 On Numara sonuçları burada On Numara Sonucu SORGULAMA
on numara,on numara sonuçları,on numara mp,on numara sonucu,on numara milli piyango,on numara piyango

On Numara sonuçları her Pazartesi günü olduğu gibi yine belli oluyor. MPİ tarafından belirlenen On Numara sonuçları ve kazandıran rakamlar yine ilk önce haberimizde sizlerle buluşuyor. On Numara sonucu ve detayları burada. 2 Ekim 2017 On Numara sonuçlarına açıklanır açıklanmaz, haberimizde bulunan Milli Piyango resmi bağlantısından ulşabilirsiniz.

2 Ekim 2017 On Numara sonuçları burada On Numara Sonucu SORGULAMA

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango İdaresi'nin Ankara'daki Genel Müdürlük binasındaki çekiliş salonunda yapılan On Numara çekilişleri, çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilmektedir. Çekiliş düzenli olarak her Pazartesi akşamı 21:15'te yapılır ve kazanan numaralar belirlenir.

On Numara sonuçlarını bekleyen vatandaşlar, en geç saat 21:45'te On Numara sonuçlarını öğrenebilir. Sonuçlar yalnızca resmi olarak MPİ'nin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

ON NUMARA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

On Numara sonuçları, ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin sonuç açıklama sayfası üzerinden duyurulmaktadır. Sonuçları öğrenmek isteyen binlerce vatandaş, merakla On Numara sonuçlarını nasıl öğreneceğini araştırıyor. Peki On Numara sonuçları nasıl öğrenilir?

On Numara sonuçları, en geç saat 21:45'te www.mpi.gov.tr adresinde yayınlanmaktadır. Sonuçların açıklandığı sayfada kazanan numaralar, çekilişin yapılış videosu ve ikramiye bilgileri yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...