Tgrt Haber
30 Eylül 2018 17:32

30 Eylül HADİ İpucu SORUSU burada! 30 Eylül HADİ Sorusu ve Cevabı Nedir? (PAYCELL Hadi İPUCUSU)

Büyük ödüllü hadi Bu Akşam nefesleri kesecek. 30 Eylül HADİ İpucu Sorusu burada! 30 Eylül HADİ Sorusu ve Cevabı nedir? (PAYCELL Hadi İpucusu) Yarışmacıları giderek artan HADİ oyununda büyük gün geldi çattı. 50.000 TL ödüllü oyun bu akşam saat 20:30'da oynanacak. Şimdi ise herkes merakla HADİ 30 eylül ipucusunu merak ediyor. Peki 30 Eylül Hadi İpucu Sorusu yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

30 Eylül HADİ İpucu SORUSU burada! 30 Eylül HADİ Sorusu ve Cevabı Nedir? (PAYCELL Hadi İPUCUSU)
30 Eylül Hadi İpucu Sorusu,30 Eylül HADİ sorusu ve cevabı,paycell hadi ipucusu

Nefesler tutuldu. Heyecan dorukta. Büyük ödüllü Hadi bu akşam nefesleri kesecek. 30 Eylül HADİ İpucu Sorusu Burada! 30 Eylül HADİ sorusu ve cevabı nedir? (PAYCELL Hadi İpucusu) Yarışmacıları giderek artan HADİ oyununda büyük gün geldi çattı. 50.000 TL ödüllü oyun bu akşam saat 20:30'da oynanacak. Şimdi ise herkes merakla HADİ 30 eylül ipucusunu merak ediyor. Peki 30 Eylül Hadi İpucu Sorusu yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Yarışmacıları giderek artan HADİ oyununda büyük gün geldi çattı. 50.000 TL ödüllü oyun bu akşam saat 20:30'da oynanacak. Şimdi ise herkes merakla HADİ 30 eylül ipucusunu merak ediyor. Peki 30 Eylül Hadi İpucu Sorusu yayınlandı mı? İşte tüm detaylar... 30 Eylül 2018 Pazar günü saat 20.30'da yapılacak olan büyük ödüllü Hadi bilgi yarışması Paycell sponsorluğunda gerçekleşecek. Daha önce çeşitli sponsorluklarla büyük ödüller dağıtan Hadi'nin bu seferki rekor ödülü 50.000 TL. 

Büyük ödüllü yarışma için paylaşılan ipucu sorusu ve cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

30 Eylül HADİ sorusu ve cevabı için tıklayın

30 Eylül HADİ İpucu SORUSU burada! 30 Eylül HADİ Sorusu ve Cevabı Nedir? (PAYCELL Hadi İPUCUSU)

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

30 Eylül HADİ İpucu SORUSU burada! 30 Eylül HADİ Sorusu ve Cevabı Nedir? (PAYCELL Hadi İPUCUSU)

Hadi Bilgi Yarışmasında 30 Eylül ipucu Paycell üzerinden yayınlanıyor. Yarışmanın Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

50.000 TL büyük ödüllü Hadi 30 Eylül Pazar günü 20.30'da! Büyük ipucu Paycell'de, kampanyalar sayfasında. Uygulamayı indir, fırsatlar alanındaki kampanyalara git. Yarışmada avantajlı ol.

.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...