Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2019 18:12

İlk bilet Sevilla'dan

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasın Sevilla, İtalya'da oynanan ilk maçta 1-0 yendiği Lazio'yu rövanş maçında da sahasında 2-0 mağlup ederek son 16 turuna bilet alan ilk takım oldu. Sevilla'da Ever Banega, cezası nedeniyle bu maçta forma giymedi.

İlk bilet Sevilla'dan
sevilla,lazio,sevilla lazio izle,sevilla lazio şifresiz canlı izle,şifresiz veren kanallar,sevilla lazio az tv canlı izle,sevilla lazio idman tv canlı izle,sevilla lazio cbcsport canlı izle,sevilla lazio beinsports canlı izle,uefa avrupa ligi

İspanyol temsilcisine galibiyeti getiren goller 20. dakikada Wissam Ben Yedder ile 78. dakikada Pablo Sarabia'dan geldi. Sevilla'nın 28 yaşındaki foveti Ben Yedder, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 8. kez fileleri havanladırdı. 

Karşılaşmanın 60. dakiksında Sevilla'dan Franco Vazquez, Lazio'dan da Adam Marusic 71. dakikada kırmızı kart gören oyuncular oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...