Tgrt Haber
26 Ocak 2014 13:23

Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor'a transfer ettiği iki sürpriz ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha
acun ılıcalı, Survivor, Twitter, Londra Olimpiyatları, Merve Aydın, Duygu Bal

Ilıcalı, popüler yarışma programının merak edilen 2 ismiyle daha anlaştı. Twitter üzerinden açıklama yapan Ilıcalı, "Londra Olimpiyatları'nda koşan Milli atletimiz Merve Aydın ve Milli voleybolcumuz Duygu Bal Survivor da. Olimpik Survivor'a hazır olun" dedi. Tolga Karel, Ahmet Dursun ve Serenay Aktaş'ın ardından Survivor'a katılacak iki isim daha belli oldu. Buna göre, çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen Survivor kadrosuna Duygu Bal ve Merve Aydın eklendi.
Merve Aydın kimdir?
Survivor'a katılacağı kesinleşen Survivor Merve Aydın kimdir? Tolga Karel, Ahmet Dursun ve Serenay Aktaş'ın ardından Survivor'a katılacak iki isim daha belli oldu. Buna göre, çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen Survivor kadrosuna Duygu Bal ve Merve Aydın eklendi. Survivor'a katılacak olan Merve Aydın kimdir? Bu zamana kadar neler yapmıştır sizin için derledik. Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Aslen Ordu’ludur. Özel Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. 1.81 boyunda, 60 kg’dur. ENKA spor kulübünün sporcusudur. Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. 2013 yılında KanalD’de yayınlanan moda yorumcusu Cengiz Abazoğlu’nun sunduğu “Bana Her Şey Yakışır” programına katıldı. Merve Aydın, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı'nın teklifine evet dedi.

Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha

Duygu Bal Kimdir?
Survivor'a katılacağı kesinleşen Survivor Duygu Bal kimdir? Tolga Karel, Ahmet Dursun ve Serenay Aktaş'ın ardından Survivor'a katılacak iki isim daha belli oldu. Buna göre, çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen Survivor kadrosuna Duygu Bal ve Merve Aydın eklendi. Survivor'a katılacak olan Duygu Bal kimdir? Bu zamana kadar neler yapmıştır sizin için derledik. Duygu Bal 25 Mart 1987'de Ankara'da doğdu. Voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir. Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden çok kez giymiştir. 2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olmuştur. Yorumcular tarafından ülkemizin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterilmektedir. Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenmiştir. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 3.lük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.

Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...