Tgrt Haber
14 Kasım 2014 12:02

Acun'un programı Ütopya'da tekme tokat kavga çıktı

Tv 8'de ekranlara gelen 'Ütopya'da gergin anlar yaşandı. Semih ile Çağdaş arasında çıkan tartışma sonucunda Çağdaş, Semih'e yumruk attı ve diskalifiye oldu.

Acun'un programı Ütopya'da tekme tokat kavga çıktı
acun ılıcalı, utopya, kavga, yumruklu kavga, semih, çağdaş, diskalife

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in yeni yarışması Ütopya, başladığı günden beri süren inek satma tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Ütopya'nın son bölümünde de süren bu tartışmanın sonu kavgayla bitti. Ütopya yarışmacısı Çağdaş ile Semih'in arasında inek yüzünden başlayan sözlü tartışmada Çağdaş sinirlerine hakim olamayarak Semih'e defalarca vurdu. İkiliyi diğer yarışmacılar zor ayırdı. Olay sonrası Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi.
Acun Ilıcalı TV8'i aldıktan sonra yepyeni programlar çıkarmıştı.İşte bu yepyeni programlardan biri olan Ütopya'da sular hiç durulmuyor. Bir an olsun kavga ortamı bitmeyen Ütopya'da geçtiğimiz bölüm inanılmaz bir olay yaşandı. Yarışmacılardan Çağdaş ve Semih ilk önce sözlü bir şekilde kavga etti. Daha sonra Çağdaş sinirlerine hakim olamayarak Semih'e defalarca yumruk attı. Semih ise karşılık vermedi. Bu olay sonrasında Çağdaş diskalifiye edildi. Daha neler olacak kim bilir?
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in yeni yarışması Ütopya, başladığı günden beri süren inek satma tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Ütopya'nın son bölümünde de süren bu tartışmanın sonu kavgayla bitti.
ÇAĞDAŞ SEMİH'E DEFALARCA VURDU
Ütopya yarışmacısı Çağdaş ile Semih'in arasında inek yüzünden başlayan sözlü tartışmada Çağdaş sinirlerine hakim olamayarak Semih'e defalarca vurdu. İkiliyi diğer yarışmacılar zor ayırdı. Olay sonrası Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...