Tgrt Haber
19 May 2022 17:04 - Güncelleme : 19 May 2022 17:30

Yeşilçam'ın gözdesi 'Ah Nerede' filmi dizi oluyor! Başrol oyuncuları da belli oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan 'Ah Nerede' filmi dizi olarak tekrar karşımıza çıkacak. Çekimlerinin İstanbul'da yapılan dizinin merakla beklenen başrol oyuncuları belli oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TV100
Yeşilçam'ın gözdesi 'Ah Nerede' filmi dizi oluyor! Başrol oyuncuları da belli oldu
Yeşilçam,Dizi,Film,Oyuncu

Yeşilçam'ın gözde filmleri arasından olan 'Ah Nerede' filmi dizi olarak yakında ekranlarda yerini alacak. 47 yıl sonra dizi olarak dönecek filmin başrol oyuncuları merak konusuydu. Dizinin yönetmen koltuğuna Bülent İşbilen otururken, senaryoyu Kübra Sülün ve Meryem Demirli günümüze uyarladı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; yapımcılığını “10. Ev” adlı yapım şirketinin üstlendiği dizi için cast seçimleri 1-2 rol haricinde tamamlandı ve okuma provaları sonrasında ekip sete çıktı.

KADRO BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Rol aldıkları projelerle adlarında söz ettiren başarılı oyuncular; Oktay Çubuk ve Nil Keser’in ise dizide başrolü paylaşacağı aktarıldı.

Yeşilçam'ın gözdesi 'Ah Nerede' filmi dizi oluyor! Başrol oyuncuları da belli oldu

Filmde Tarık Akan’ın karakteri olan Ferit’in babasını Hulusi Kentmen oynamıştı. Dizide bu rolü Tarık Pabuçcuoğlu oynayacak. Şükriye Atav’ın oynadığı Ferit’in annesine ise Ayşe Kökçü hayat verecek. Diğer detaylar ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Kaynak: TV100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...