Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Kasım 2016 00:17

Altın Kelebek'e Diriliş protestosu

Altın Kelebek'te yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul ekibi sahneye ödül almak için geldiğinde konuşmaları için süre verilmedi.

Altın Kelebek'e Diriliş protestosu
altın kelebek, ödül, diriliş,

Ödülü almaları için Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi sahneye davet edildi. Sahneye davet edilen ekip konuşma yapamadan ayrıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dizisinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

Altın Kelebek'e Diriliş protestosu

SUÇU HOSTESE ATTI

Okan Bayülgen reklam arasından sonra bir açıklama yaptı. Bayülgen yaptığı konuşmada suçu ekibi karşılayan hostese atarak: "Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar." dedi.

"DİZİYİ SEYRETMİYORUM"

Ardından Diriliş Ertuğrul dizisini hiç seyretmediğini belirterek: "Kendilerine söz veriyorum bundan sonra her gün diziyi seyredeceğim." dedi. Ayrıca dizinin yapımcısından da seyretmediği için özür diledi.

DİZİNİN OYUNCUSUNDAN TEPKİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...