Tgrt Haber
06 Ocak 2020 21:43

Ankara'da okullar tatil mi? 7 Ocak Ankara okullar tatil edildi mi? Ankara tatil haberleri 7 Ocak Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da kar yağışının etkili olması ile birlikte kentte yaşayan veliler ve öğrenciler gözünü tatil haberine dikti. Ankara'da etkisini gösteren kar yağışı sonrası gözler yetkililerden gelecek açıklamaya çevrildi. Peki Ankara'da etkisini gösteren kar yağışının ardından okullar tatil edildi mi? 7 Ocak 2020 Ankara'da okullar tatil olacak mı? Ankara'da yarın okullar tatil mi?Ankara tatil haberleri ve daha fazla detay haberimizde..

Ankara'da okullar tatil mi? 7 Ocak Ankara okullar tatil edildi mi? Ankara tatil haberleri  7 Ocak Ankara'da okullar tatil mi?
Ankara&tt2;da yarın okullar tatil mi,7 Ocak Ankara okullar tatil edildi mi,Ankara tatil haberleri,7 Ocak Ankara&tt2;da okullar tatil mi,ankara tatil

Ankara'da etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Ankara'da okullar tatil ilan edilecek mi merak konusu oldu.Resmi kurumların sosyal medya hesabını da takip eden Ankaralıların gözü tatil haberine çevrildi.Peki Ankara'da 7 Ocak salı günü okullar tatil olacak mı?

YARIN ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 7 ŞUBAT 2020 SALI ANKARA TATİL Mİ?

Şehirde kar temizleme çalışmaları sürerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre kar yağışı çarşamba gününe kadar devam edecek. Ankara'da bugün için kar tatili ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, şimdi gözler 7 Ocak salı günü 'okullar tatil olacak mı?' sorusunun cevabına çevrildi. Ankara'da valilik tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ankara Valiliği kar tatili için duyuru yaptığında tüm gelişmeler detayları ile haberimizde olacak.

Ankara Valisi Şahin: "İlimizde eğitime ara verilmesi düşünülmemektedir"

 

Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Meteorolojiden alınan son tahmin ve değerlendirmelere göre, Ankara genelinde devam eden kar yağışı karla karışık yağmura dönüştüğü ve buzlanma beklenmediği için ilimizde eğitime ara verilmesi düşünülmemektedir." ifadelerini kullandı.

 

ANKARA'DA KARLA MÜCADELE 
Ana arterler başta olmak üzere bulvar ve caddelerde tuzlama çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, çalışmalarını yoğun sürdürüyor. Meteorolojik uyarılar doğrultusunda görevlerinin başında olan karla mücadele ekipleri, merkez ve ilçelerde sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun tuzlama çalışması yaptı. Yayaların yoğun olarak kullandığı kaldırım ve üst geçitlerde ise, el ekipleri de tuzlama ve temizlik çalışması yaparak, kar ve buzlanmaya karşı mücadelesini sürdürdü. Kar küreme tuzlama aracı, el ekibi, greyder kar küreme ve JSB Hidromek olmak üzere merkezde 186 araç, ilçelerde ise 91 araç olmak üzere toplam 277 karla mücadele aracı görev yaptı. Sahada kar ve buzla mücadelesini aralıksız 770 personel ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden ya da ALO 153 Mavi Masa’ya iletilen tüm bildirimlere yanıt vererek, ekipleri anlık olarak yönlendirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...