Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2021 21:14

Anneler Gününde klişe hediyelerden kaçmak isteyenlere özel altın değerinde fikirler!

Yepyeni bir tarz olan ‘’Deneyim Hediyeleri’’. Deneyim hediyeleri, annelerinize sandığında veya vitrininde saklayacağı hediyeler değil, belki ömrü boyunca yaşamadığı ve asla aklından çıkmayacak heyecan ve eğlence dolu yeni tecrübeler kazandıracak. Benzersiz Anneler Günü Hediyeleri kategorisine mutlaka göz atın

Anneler Gününde klişe hediyelerden kaçmak isteyenlere özel altın değerinde fikirler!
Anneler Günü

Annelerimiz, şefkati, zarifliği, naifliği ve güler yüzleriyle kalplerimizde taht kuran meleklerdir. Özel zamanlarımız, zor zamanlarımız, mutlu zamanlarımız, endişeli zamanlarımız; hepsi onlarla değer bulur. Annelerimizin özel günlerine yaklaştığımızda ise aylar öncesinden aramaya başladığımız, hediye ve kutlama telaşı ile geçer. Güzel kokulu yanaklarına kondurduğumuz öpücüklerle verdiğimiz her hediye, söylediğimiz her söz, onlar için birer hazine gibidir zaten. Ancak yine de varlığımızın sebebi biricik annelerimize, kendilerini özel hissettirecek anlamlı ve hoş hediyeler sunmak önceliğimizdir. Bodo, annelerinize; muazzam derecede şık ve benzersiz hediyeler sunuyor! Ancak o bildiğiniz klasik ev eşyası, kıyafet ya da evlere sığdıramadıkları çiçeklerden değil! Yepyeni bir tarz olan ‘’Deneyim Hediyeleri’’. Deneyim hediyeleri, annelerinize sandığında veya vitrininde saklayacağı hediyeler değil, belki ömrü boyunca yaşamadığı ve asla aklından çıkmayacak heyecan ve eğlence dolu yeni tecrübeler kazandıracak. Benzersiz Anneler Günü Hediyeleri kategorisine mutlaka göz atın!

Anneler Günü hediyesi
Anneler Günü, Antik Yunan’da tüm Tanrı ve Tanrıçaların Annesi kabul edilen, Rhea’nın şerefine verdikleri ilkbahar kutlamalarıyla başlayıp, Antik Romalılarda da Tanrıça Kibele adına yapılan kutlamalarla devam eder. Günümüzde yapılan kutlama ise 1908’de, ABD’de Anna Jarvis’in kaybettiği annesinin anısına verdiği törenle başlayan anma günü, 1914’de Kongre’nin verdiği onayla geniş çaplı bir kutlama haline dönüşür. Bugün, dünyanın pek çok ülkesinde anneleri gururlandırmak için kutlanan gün, Türkiye’de de her yıl Mayıs ayının ikinci Pazarında kutlanılmakta. Bodo, en sevdikleriniz annelerinize, bu özel günde eşsiz hediyeler sunun diye Anneler Günü Hediyeleri kategorisini hazırladı. ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Romantik’’, ‘’Tatil’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Yeni Deneyim’’ gibi akıl almaz kategoriler sunuyor, Bodo annenize en uygun deneyim hediyeyi bulmanız için size yardımcı olacak. Ona, sizin için bu dünyanın en güzel kadını olduğunu söylemenin oldukça etkileyici ve kolay bir yolu: ‘’Kahve Masajı’’. Bodo’nun deneyim hediyeleri hem hediye hem de sunduğu özel mekanlarla kutlama niteliği taşıdığından size bir taşla iki kuş vurduracak.

Anneler Günü hediye önerileri
Sizlere annelerinize sunacağınız kocaman sürprizler hazırladık! Derin bir nefes alın ve bizimle keşfe başlayın. ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’; katılımcıya gezi öncesi verilecek kısa bir eğitimin ardından İstanbul’u teknoloji harikası muhteşem bir araçla, eğitmen eşliğinde gezme fırsatı sunuyor. Bu araçlar bir harika! ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’ de hem benzersiz bir hediye sunuyor hem de kutlamanızı size özel mükemmel bir yelkenlide gerçekleştirmenizi sağlıyor. ‘’Aile için Hafta Sonu SPA Tatili’’; bir anneye verilecek en özel deneyimlerden çünkü onlar sahip oldukları her şeyi aileleri ile paylaşırsa ancak tam anlamıyla mutlu olurlar. ‘’İki Kişilik Atlı Safari’’; annenize huzur dolu bir gün yaşatırken, doğanın benzersiz etkisi ile tüm stres ve yorgunluğunu üzerinden atmasını sağlayacak. Anneler Günü Hediyeleri, bodo ile hak ettiği mükemmelliği yakaladı. Sizler de bu eşsiz deneyim dünyasına katılmak isterseniz,  ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:  https://bodo.com/tr/hediyeler/anneler-gunu/

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...