Tgrt Haber
22 Ocak 2022 14:29

Annemizi Saklarken dizisi reyting kurbanı oldu! Handan'ın peri masalı son buluyor

Star Tv'nin yeni dizisi olan Annemizi Saklarken final mi yapıyor? Reyting sonuçları beklendiği gibi olmayan dizi final kararı aldı. 8. bölümle ekranlara veda etmesi beklenen dizi izleyicilerini üzdü. Hem hikayesi hem de karakterleriyle dikkatleri üzerine çeken ve başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı dizi beklenen sonucu veremedi.

Annemizi Saklarken dizisi reyting kurbanı oldu! Handan'ın peri masalı son buluyor
annemizi saklarken,,dizi,,final,,hande doğandemir,,kutsi,

Bir süre önce Star TV'de büyük bir iddiayla yayınlanmaya başlayan Annemizi Saklarken dizisinden kötü haber geldi. Dizinin 8. bölüm fragmanının yayınlamasının ardından final yapılacağı bölümde belli oldu.

BAŞROLLERİNDE HANDE DOĞANDEMİR VE KUTSİ YER ALIYOR

Hem hikayesi hem de karakterleriyle başta çok dikkat çeken dizinin başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi yer alıyor. Oynadığı bütün dizilerde sakin ve naif olan özellikle Doktorlar dizisinde büyük bir kitleye sahip olan Kutsi Annemizi Saklarken dizisinde oynadığı tüm rollerin aksine psikopat bir adamı canlandırıyordu.

Annemizi Saklarken dizisi reyting kurbanı oldu! Handan'ın peri masalı son buluyor

Oynadığı bir çok dizide gönülleri fetheden Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan ise bugüne kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterdi. Genç yaşta anne olan ve kendini zengin koca bulmaya adayan Handan, üç çocuğunu bu yolda kendine engel olarak görüyordu. Yani bu kez karşımızda çocukları için saçını süpürge eden değil tam aksine bencil bir anne karakteri vardı.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 8.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

REYTİNGLER İSTENİLEN SONUCU VERMEDİ

Ancak bu dizi Türk yapımlarında dikkat çekmesine rağmen reyting istenilen sonucu vermedi. Yayınlandığı ilk bölümde kötü reyting sonuçları alan Annemizi Saklarken ekibi, yılbaşında tüm diziler tatil yaparken çalışmayı tercih etmişti. Dizilerin yokluğunda meydan kendisine kalan Annemizi Saklarken reytinglerini biraz olsun yükseltmeyi başarmıştı.

19 Ocak Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken 7. yeni bölümü ile ekrana geldi ve ne yazık ki, reytingler yine ilk dönemki gibi çok düşük gerçekleşti. 

Annemizi Saklarken dizisi reyting kurbanı oldu! Handan'ın peri masalı son buluyor

FİNAL KARARI ALINDI

Bütün bu reyting sonuçlarının ardından Annemizi Saklarken dizisinin 8. bölümde final yapılmasına karar verildi. 

Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği dizide Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yanı sıra Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin , Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak yer alıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...