Tgrt Haber
17 Ağustos 2018 15:26

Arka Sokaklar YENİ Sezon Fragman İZLE: Arka Sokaklar 13. YENİ Sezon izle Youtube

Arka Sokaklar YENİ sezon fragmanı yayınlandı. 2 ayın ardından Arka Sokaklar yeni sezonu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. İzleyiciler ise Arka Sokaklar yeni fragman, Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı,Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 13. sezon yeni bölümü aramalarına başladı. İşte Arka Sokaklar yeni sezon ve Arka Sokaklar yeni bölüm izle 13. sezon 2018

Arka Sokaklar YENİ Sezon Fragman İZLE: Arka Sokaklar 13. YENİ Sezon izle Youtube
arka sokaklar izle,arka sokaklar yeni fragman izle,arka sokaklar yeni sezon fragmanı izle,arka sokaklar kanal d izle,arka sokaklar youtube izle,arka sokaklar yeni sezon

Arka Sokaklar YENİ Sezon Fragmanı sitemizde. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı, Arka Sokaklar yeni sezon izle, Arka Sokaklar 13. yeni sezon izle, Arka Sokaklar yeni fragman, kanal d izle, youtube Arka Sokaklar izle aramalarınız burada. Kanal d ekranlarında yayınlanan ve 13 sezondur devam eden Arka Sokaklar yeni sezonu heyecan dolu bölümleri ile ekranlara gelecek. Peki Arka Sokaklar yeni fragmanı yayınlandımı? Arka Sokaklar yeni bölümde neler yaşanacak? Arka Sokaklar yeni sezon izle, Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı burada...

Arka Sokaklar yeni fragmanı yayınlandı. Herkes heyecanla yeni sezon fragmanını bekliyor. Arka Sokaklar yeni sezon fragmanını merak edenler 'Arka Sokaklar yeni fragman izle' linkine tıklayabilirler... 

Arka Sokaklar YENİ Sezon Fragman İZLE: Arka Sokaklar 13. YENİ Sezon izle Youtube

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Merve Oflaz'ın paylaştığı dizinin yeni bölümü eylül ayında ekrana gelecek fakat tam tarih henüz belli değil.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. Kazım bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Arka Sokaklar YENİ Sezon Fragman İZLE: Arka Sokaklar 13. YENİ Sezon izle Youtube

Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir.

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...