Tgrt Haber
03 Ocak 2014 15:56

Aslıhan Gürbüz yeni diziyle geri dönüyor

Önümüzdeki ay başlayacak olan yeni dizisi Zeytin Karası'nda güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, farklı bir rolle karşımıza çıkacak.

Aslıhan Gürbüz yeni diziyle geri dönüyor
Oyuncu Aslıhan Gürbüz,Zeytin Karası,farklı bir rolle karşımıza çıkacak,yeni görüntüsü,

Oyuncu Aslıhan Gürbüz güzelliğiyle baş döndürecek. Önümüzdeki ay başlayacak olan yeni dizisi Zeytin Karası'nda güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, farklı bir rolle karşımıza çıkacak. Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, ekranlara geri dönüyor... En son Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı Cazibe rolüyle izleyenlerini kahkahaya boğan güzel oyuncu, ekrana çok daha fit hali ve yeni görüntüsü ile dönecek. Gürbüz, 'Zeytin Karası' isimli dizide uzun süre hapis yatmış bir karakteri canlandıracak.
Zeytin Karası'nın kadrosuna manken ve oyuncu Atilla Saral ve Sezgi Sena Akay katıldı. Atilla Saral, “Zeytin Karası”nda genç manken Sezgi Sena Akay'la kamera karşısına geçti. Kanal D Ocak ayında çok güvendiği bir diziye başlıyor. Zeytin Karası dizisinin çekimleri bugün Ayvalık'ta başladı. Dizinin oyuncularından Ayça Varlıer ve Neşem AKhan diziden ilk fotoğrafı paylaştı. İtalyan dizisi "Tuscan Passion"dan uyarlama olacak dizinin orjinal formatında hikaye İtalya'da  geçiyor. RTÜK kısıtlamalarını göz önünde bulunduran kanal ve yapımcılar dizinin Türkiye uyarlamasında zeytin bağlarında geçecek bir ege ve toprak ağalığı hikayesi konu edinecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Tayanç Ayaydın, Aslıhan Gürbüz, Zerrin Sümer, Ayça Varlıer ve Best Model'den tanıdığımız Sena Aksoy bulunuyor. Çekimleri Ayvalık'ta yapılacak dizinin yayın tarihini Kanal D Ocak ayının son haftası düşünüyor. Bakalım Kanal D iddialı olarak hazırlandığı "Zeytin Karası" dizisinden beklenen reyting başarısını alabilecek mi?
İşte dizinin kadrosu:
Tayanç Ayaydın, Aslıhan Gürbüz, Zerrin Sümer, Sena Akay, Ayça Varlıer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...