Tgrt Haber
23 May 2015 07:36

Bağlan ve Kazan her Cumartesi TGRT EU'da

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması BAĞLAN VE KAZAN Her Cumartesi Avr.20:00 TSİ 21:00 'da TGRT EU 'da

Bağlan ve Kazan her Cumartesi TGRT EU'da
bağlan ve kazan,tgrt,yarışma,program,tgrt eu,bağlan ve kazan kayıt ol

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması BAĞLAN VE KAZAN Her Cumartesi Avr.20:00 TSİ 21:00 'da TGRT EU 'da !!.Sadece bir kaç dakikada kaydolabilirsiniz. Yarışmacılar www.baglanvekazan.com'a kayıt olduktan sonra internet çeken her yerden televizyonla aynı anda yarışabilirler. Sizler de hâlâ evlerinizde, iş yerlerinizde, izlediğiniz yarışma programlarında, 'ben olsaydım bu soruyu doğru yanıtlardım' diyip hayıflananlardan mısınız? O halde 'Bağlan ve Kazan' tam sizin için düzenlenmiş bir yarışma programı. Bağlan ve Kazan'da yarışmanız için yapmanız gereken şey çok basit. Ekranda bizleri gördüğünüz anda www.baglanvekazan.com adresinden formunuzu doldurup 'online' tuşuna basarak yarışmaya katılıyorsunuz. Evinizden, iş yerinizden, cep telefonu, bilgisayar ve tabletinizle yarışmaya katılabiliyorsunuz.

İŞTE PROGRAMIN TANITIM VİDEOLARI:


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...