Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2015 17:17

Bağlan ve Kazan TGRT EU'da başlıyor

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması BAĞLAN VE KAZAN 11 Aralık 2015 Cuma günü 21:30'da TGRT EU 'da başlıyor. Sadece bir kaç dakikada kaydolabilirsiniz.

Bağlan ve Kazan TGRT EU'da başlıyor
bağlan ve kazan,tgrt eu,yeni bölüm,bağlan kazan

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması BAĞLAN VE KAZAN 11 Aralık 2015 Cuma günü 21:30'da TGRT EU 'da başlıyor. Sadece bir kaç dakikada kaydolabilirsiniz. Sadece bir kaç dakikada kaydolabilirsiniz.Yarışmacılar www.baglanvekazan.com'a kayıt olduktan sonra internet çeken her yerden televizyonla aynı anda yarışabilirler. Sizler de hâlâ evlerinizde, iş yerlerinizde, izlediğiniz yarışma programlarında, 'ben olsaydım bu soruyu doğru yanıtlardım' diyip hayıflananlardan mısınız? O halde 'Bağlan ve Kazan' tam sizin için düzenlenmiş bir yarışma programı. Bağlan ve Kazan'da yarışmanız için yapmanız gereken şey çok basit. Ekranda bizleri gördüğünüz anda www.baglanvekazan.com adresinden formunuzu doldurup 'online' tuşuna basarak yarışmaya katılıyorsunuz. Evinizden, iş yerinizden, cep telefonu, bilgisayar ve tabletinizle yarışmaya katılabiliyorsunuz.

İŞTE PROGRAMIN TANITIM VİDEOLARI:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...