Tgrt Haber
15 Ocak 2015 15:15

Banu Güven ve Murat Yetkin hacklendi

Ünlü Gazeteci Banu Güven'in Twitter adresini hack'leyen bir grup, Güven'in özel yazışmalarını yayınladı.

Banu Güven ve Murat Yetkin hacklendi
Banu Güven, Murat Yetkin, Banu Güven hack, twitter,

Medya dünyasının iki bilindik ismi Banu Güven ile Murat Yetkin'in twitter hesapları hacklendi. Hesapları ele geçiren "Uygur TIM' isimli grup Banu Güven ile Murat Yetkin'in cep telefon numaralarını da yayınladı. Sosyal medyada hacker şoku yaşanıyor. Bir dönem NTV'nin yüzü olan Banu Güven'in twitter hesabı hacklendi. Banu Güven'in hesabını ele geçiren hackerler twitter üzerinden attığı DM’lerini de (Direkt mesajlar) yayınladı. Bu DM'lerden birinde Banu Güven ile CHP milletvekili Aylin Nazlıaka ile olan yazışması yer alıyor. Yazışmada Aylin Nazlıaka ile Banu Güven karşılıklı cep telefon numaralarını paylaşıyorlar. Bu mesajda yayınlanınca her iki ismin özel cep numaraları da sosyal medyaya düştü. Banu Güven'in Redhack ismi ile bilinen hacker grubu olan bir yazışması da DM olarak yayınlandı.
BİR ŞOK DA MURAT YETKİN'E
Hackerler aynı gün Murat Yetkin'in twitter hesabını da ele geçirdiler. Aynı hacker grubu tarafından hesabı ele geçirilen Murat Yetkin'in cep telefonu numarası da yayınlandı. Kaynak:İnternethaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...