Tgrt Haber
15 Haziran 2022 11:45 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 12:11

Behzat Ç. müjdesini Erdal Beşikçioğlu verdi! Oyuncu kadrosundan da güzel haberler var

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisi için müjdeyi başrol Erdal Beşikçioğlu verdi. Üstelik oyuncu kadrosunda yeni kişiler olsa da eski oyuncularla yola devam edilecek.

Behzat Ç. müjdesini Erdal Beşikçioğlu verdi! Oyuncu kadrosundan da güzel haberler var
behzat ç.,erdal beşikçioğlu

Bir dönem televizyon ekranlarında yayımlanan ardından seneler sonra dijital platforma taşınan Behzat Ç. dizisi yeniden dijital dizi-film izleme platformu Blu TV'de sevenleriyle buluşacak. Yayımlandığı ilk günden beri hem televizyon ekranlarına hem de sosyal medyaya damga vuran Behzat Ç. dizisinin hayranlarını sevinçten havalara uçuran haberi ise bizzat dizinin başrolü Erdal Beşikçioğlu verdi. 

Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, bir mekandan çıkarken Gazete Magazin'e yaptığı açıklamayla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yeni sezon müjdesini veren Beşikçioğlu, dizinin aynı kadro ile devam edeceğini birkaç yeni oyuncu olacağını söyledi. "Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" diyen Beşikçioğlu, dizinin Blu TV'de yayımlanacağını da sözlerine ekledi.

Behzat Ç. müjdesini Erdal Beşikçioğlu verdi! Oyuncu kadrosundan da güzel haberler var

Muhabirin son dönemde oynadığı projelerin tutmadığını söylemesi üzerine sözlerine devam eden Beşikçioğlu, "Tutmuyor diyorsun yani. Ne yapalım kısmet bu işler. Metinler Behzat Ç. gibi güçlü yazılsa, o kadar güçlü bir karakter yaratılabilse devamı gelebilir. Yeni kuşak dizilerde karakterin hikayesinin peşine takılmak yerine olay örgülerinin peşine takılmayı tercih ediyorlar. Sistem kendi içerisinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor.'' dedi.

Öte yandan daha önce Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Ayça Eren, Seda Bakan, Nejat İşler ve Canan Ergüder gibi isimlerin rol aldığı Behzat Ç. ilk olarak televizyon ekranlarında 2010-2013 yılları arasında yayımlanmış, 2019'da ise Blu TV'de yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...