Tgrt Haber
09 May 2022 13:36 - Güncelleme : 09 May 2022 13:45

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Lübnan televizyonundan yoğun ilgi

4. sezonuyla devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisine yurt dışında yoğun ilgi gösteriliyor. Lübnan’ın özel televizyonlarından MTV, çekimleri Adana'da süren dizinin setine gitti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Fotoğraf (İHA)

Bu sezon Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol başrolünde devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi adım adım finale doğru gidiyor. 4 sezondur devam eden dizinin çekimleri Adana’da devam ediyor.

Lübnan’ın özel televizyonlarından MTV, çekimleri Adana'nın Kozan ilçesinde devam eden "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi oyuncusuyla röportaj yaptı. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisini uzun zamandır yayınlayan MTV kanalı ekibi, dizinin çekildiği Tarihi Yukarı Çarşı ile Arıkan Konağı'nda çekimlere girdi.

FURKAN PALALI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Kanalın "All Access By Aline" programının sunucusu Aline Murr dizi oyuncularından "Fikret Fekeli" karakterini oynayan Furkan Palalı ile Kent Müzesi bahçesinde görüştü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Lübnan televizyonundan yoğun ilgiBir Zamanlar Çukurova dizisine Lübnan televizyonundan yoğun ilgi

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...