Tgrt Haber
20 Ekim 2021 13:55

Çağatay Ulusoy Yargı dizisini reddetti

Bir süredir sadece dijital platformlarda yayınlanan dizilerde rol alan Çağatay Ulusoy'un reyting rekortmeni Yargı dizisinde rol almayı reddettiği ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy Yargı dizisini reddetti
çağatay ulusoy,yargı

Ekranların sevilen dizisi Yargı hakkında dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi için ilk teklifin Çağatay Ulusoy'a gittiği ortaya çıktı.

TEK SEZONLUK OLDUĞU İÇİN REDDETTİ

Bir süredir dijital platformlarda yayınlanan projelerde rol alan ve şimdilerde Yeşilçam dizisinde oynayan Çağatay Ulusoy'un Yargı'yı tek sezonluk bir iş olduğu için reddettiği ileri sürüldü.

Çağatay Ulusoy Yargı dizisini reddetti

YARGI DİZİSİNİN KONUSU

Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, kardeşinin bir cinayet şüphelisi olduğunu öğrenmesiyle hayata bağlı olduğu değerleri sorgulamaya başlayacak.

Çağatay Ulusoy Yargı dizisini reddetti

CEYLİN'İN EN BÜYÜK SINAVI OLACAK

Kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin kardeşinin öldürüldüğü cinayeti aydınlatmak için Ilgaz'la iş birliği yapacak.Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...