Tgrt Haber
05 Nisan 2017 13:13

Cem Küçük: Bana kimse Dündar'ı, Atalay'ı savunmasın!

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programının bugünkü bölümünde Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) terör örgütlerine müzahir oldukları" iddiasına ilişkin konu ele alındı.

Cem Küçük: Bana kimse Dündar'ı, Atalay'ı savunmasın!
medya kritik,fetö,cumhuriyet gazetesi,cem küçük,fuat uğur,

Terör örgütleri FETÖ, PKK ve DHKP-C'ye müzahir olduğu iddia edilen Cumhuriyet gazetesi hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Geçmişi itibari ile geçmiş yıllarda çok eleştirdiğimiz hatta zaman zaman Nazilerin ve darbecilerin safınada kaydığı dönemler oldu. Ama ülkeye ihanet eden ve terör örgütünün temsilcisi asla olmadı'' diye konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün himayesi altına giren ve Pensilvanya'daki teröristbaşından gelen talimatlarla manşet atan Cumhuriyet Gazetesi, hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Bu gazete şuan Kemalist bir gazete değil, tamamen Gülenist bir gazete. Bu gazeteyi FETÖ'cüler, onları himaye eden PKK'lılar bu gazeteyi yönetiyor. Bir numaralı sanık olarak, Can Dündar, Akın Atalay ve Kadri Gürsel var. Bu üç isime müebbet verip işi bitirmek gerekiyor. Kimse bana bu üç ismi savunmasın. Bir insan 70-80 kez ByLock'çu birisiyle görüşmesi normal mi?'' diye sitemde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...