Tgrt Haber
28 Kasım 2016 12:38

Cem Küçük: Can Dündar tescilli vatan hainidir!

TGRT HABER'de yayınlanan 'Medya Kritik' programında konuşan Cem Küçük, "Can Dündar bir vatan hainidir" açıklamalarıyla gündeme damga vurdu.

Cem Küçük: Can Dündar tescilli vatan hainidir!
medya kritik,can dündar,fuat uğur,cem küçük,

TGRT HABER'de Fuat Uğur'un sunumuyla yayınlanan 'Medya Kritik' programında konuşan Cem Küçük, "Can Dündar tescilli bir vatan hainidir" açıklamalarıyla gündeme damga vurdu.

Fuat Uğur da Can Dündar'ın attığı tweete karşılık şu yorumlarda bulundu.  

İşte Fuat Uğur'un attığı o tweet:

Cem Küçük: Can Dündar tescilli vatan hainidir!

Cem Küçük ise Can Dündar için şu açıklamalarda bulundu. 'Can Dündar denen adam hain, sonra sen kendini nasıl bu insanlarla karşılaştırırsın, kendi ülkesine cehennem diyen, MİT TIR'ları meselesinde ise diyor ki: 'Biz DAEŞ'e götürülen silahlı yardımları kanıtladık' Can Dündar'a bu konu hakkında mahkemede soru soruldu, ne cevap verdi; 'Öyle bir bilgim yok' dedi. Dışarıda başka satıyor içerde başka satıyor. Can Dündar iktidarda kim olursa olsun artık bir vatan hainidir. Tescilli bir vatan hainidir. Bir kere bu millette karşılığı yok, Dündar'ın yakında başına ödül konacak, FETÖ'cülerinde başına ödül konulduğu gibi onunda başına konulacak, gerçi beş para etmez ama hani gene biri bulup getirirse bir 300 yada 500 lira eder heralde' açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...