Tgrt Haber
15 Aralık 2021 14:55

Cem Yılmaz stand-up gösterisi nereden izlenir? Diamond Elite Platinum Plus nasıl izlenir?

Netflix Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus stand-up gösterisi hakkında açıklama yaptı. Ünlü komedyenin hayranlarını sevindiren haberi Netflix gösteriden bir kesitle duyurdu. Peki Netflix’te Cem Yılmaz stand-up gösterisi ne zaman yayınlanacak? Cem Yılma Erşan Kuneri dizisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi.

Cem Yılmaz stand-up gösterisi nereden izlenir? Diamond Elite Platinum Plus nasıl izlenir?
netflix,cem yılmaz,stand-up

Netflix Cem Yılmaz’ın sevilen stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus’ın yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından duyuru yapan Netflix Yılmaz’ın bir süredir canlı olarak sahnelerde gerçekleştirdiği Diamond Elite Platinum Plus’tan kısa bir kesite yer verdi. İşte Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus yayın tarihi. 

NETFLIX CEM YILMAZ STAND-UP GÖSTERİSİ NEREDEN İZLENİR? 

Sevin komedyen Cem Yılmaz’ın milyonları güldüren ve bir süredir canlı olarak sergilediği stand-up gösterisi Netflix’te yayınlanacak. Komedyenin hayranları ''Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus stand-up ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna odaklandı. Netflix gösterinin 31 Aralık’ta yayınlayacağını duyurdu. 

CEM YILMAZ NETFLİX STAND UP GÖSTERİSİ İÇİN REKLAM FİLMİ YAYINLANDI! 

Cem Yılmaz'ın 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak Diamond Elite Platinum Plus gösterisi için bugün yeni bir reklam yayımlandı. Reklam, yanlışlıkla The Witcher setine giren Cem Yılmaz'ı gösteriyor. 31 Aralık’ta Netflix’e geleceği açıklanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisi için bugün yeni bir video daha yayımladı. İşte Netflix'te yayınlanacak Cem Yılmaz Netflix Stand Up gösterisi reklam filmi: 

ERŞAN KUNERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus stand-up gösterinin Netflix’te yayınlacağının duyurulmasının ardından ünü komedyenin hayranları ''Erşan Kuneri dizisi ne zaman yayınlanacak?'' sorusunun cevabını aramaya başladı. 

Cem Yılmaz, ilk defa GORA filminde tanıttığı Erşan Kuneri karakterinin hayatını anlatan bir dizi senaryosu yazdı. Yılmaz dizinin Netflix’te yayınlanacağını duyurdu. Kadrosu ve konusuyla dikkatleri toplayam Erşan Kuneri dizisi 1975 - 1978 yılları arasında sinema maceralarını anlatacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağını ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Heyecanla beklenen dizinin 8 bölüm olması bekleniyor. İşte Erşan Kuneri dizisi oyuncuları: 

  • Cem Yılmaz, 
  • Zafer Algöz, 
  • Ezgi Mola,
  • Çağlar Çorumlu, 
  • Uraz Kaygılaroğlu, 
  • Merve Dizdar, 
  • Bülent Şakrak, 
  • Necip Memili, 
  • Özkan Uğur 
  • Nilperi Şahinkaya.

Cem Yılmaz stand-up gösterisi nereden izlenir? Diamond Elite Platinum Plus nasıl izlenir?

ERŞAN KUNERİ KONUSU NEDİR? 

Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi ile ilgili gelişmeler devam ederken ''Erşan Kuneri konusu nedir?'' araştırılmaya başlandı. Daha önce Cem Yılmaz’ın GORA ve Arif V 216 filmlerinde görülen Erşan Kuneri'nin 1975-1978 yılları arasındaki film yapımcısıdır. Dizide Erşan Kuneri yolculuğu ve dönemin sinema kültürü anlatılacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...