Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2022 14:09 - Güncelleme : 17 May 2022 14:44

Cem Yılmaz’dan konuklarına Hepsiburada tavsiyesi

Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada’nın yeni reklam filmi yayında… Filmde Cem Yılmaz, Çinli ve Amerikalı misafirlerine “Hepsiburada’nın neden en çok tavsiye edilen marka olduğunu” bir şarkıyla anlatıyor.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT HABER
Cem Yılmaz’dan konuklarına Hepsiburada tavsiyesi
cem yılmaz

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, yeni reklam filminde bağımsız araştırma kuruluşu FutureBright’ın E-ticaret NPS (Net Promoter Score/Tavsiye Etme Skoru) Araştırması” sonuçlarına göre “En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” olduğunu Cem Yılmaz’ın eğlenceli senaryosuyla tüm Türkiye’ye duyuruyor.

Cem Yılmaz’ın başrolünde oynayıp, yönetmen koltuğunda oturduğu reklam filminin senaryosu, Cem Yılmaz’ın konuklarına bir şarkıyla Hepsiburada’yı ‘tavsiye etmesi’ üzerine kurgulandı. Reklam filmi, Amerikalı ve Çinli misafiriyle yemek yiyen ünlü komedyene yöneltilen “Hepsiburada’yı çok seviyorsunuz, neden?” sorusuyla başlıyor. Bu soruya Çince verdiği “Çince nasıl söyleneceğini bilmiyorum” yanıtının ardından bir şarkı ile cevap vermek isteyen komedyen, ünlü şarkı ‘Cancion Del Mariachi’nin Hepsiburada’ya özel uyarlamasını seslendiriyor.

Cem Yılmaz’ın Hepsiburada’nın en önemli farkının ‘güven’ olduğunun altını çizdiği, ‘Yarın Kapında’ ve ‘Kapında İade’ gibi hayatları kolaylaştıran Hepsiburada hizmetlerine dikkat çekerek misafirlerine de Hepsiburada’yı tavsiye ettiği şarkıya, sonunda misafirler ve restorandakiler de eşlik ediyor. Marka mesajlarını eğlenceli performansıyla aktaran reklam filminde, Cem Yılmaz “Hepsi burada başlar” diyor ve ‘Türkiye’nin en çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ olduğunu tüm Türkiye’ye duyuruyor. 

Cem Yılmaz’dan konuklarına Hepsiburada tavsiyesi

Künye

Yönetmen - Cem Yılmaz 
İdari yapımcı - Öner Faruk Işık 
Uygulayıcı yapımcı - Onur Çakır
Görüntü Yönetmeni - Yağız Yavru
Yapım Amiri - Hasan Gündüz
Yardımcı Yönetmen - Murat Dündar 
Sanat Yönetmeni - Burak Yıldırım
Kostüm - Baran Uğurlu
Saç - Yaşar Ertem
Makyaj - Emre Aki
Işık Şefi - Kadir Yazıcı 
Set Amiri - Adnan Aydın
Şarkı: CANCION DEL MARIACHI, Cesar Rosas, BMG Bumblebee c/o Zeplin Edisyon

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=A0rMYlXrEQk

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...