Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2019 19:15

Çin'den İhlas Holding'e önemli ziyaret

Çin'in Cankşi eyaletinin tepe yönetimi İstanbul'daydı. Vali,belediye başkanı ve iş insanlarından oluşan 6 kişilik heyet İhlas Holding'i ziyaret etti.

Çin'den İhlas Holding'e önemli ziyaret
çin
Çin'in Cankşi eyaletinin tepe kadrosu ve iş adamları İhlas Holding’e geldi. İş ortaklığı sinyalleri verdi... 6 kişilik heyeti İhlas Holding danışmanı ve İhlas Silk Road Başkan Yardımcısı Cemil Ceyhan Aral karşıladı. Vali, belediye başkanı ve iş insanlarından oluşan heyet TGRT Haber'i ve İhlas Haber Ajansı’nı gezdi. İhlas Holding Danışmanı ve İhlas Silk Road Yönetim Hurulu Üyesi Cemil Aral, İhlas Holding ile ilgili bilgi verdi.
 
Cemil Aral: Şirketimiz İhlas Holding 50 yıllık bir şirket. Çin'in Cankşi eyaletinde 3 liman ve gümrüksüz sahalar yani freezone lar var. Türkiye ile ticari ilişkilerini de geliştirmek istiyorlar. Cankşi Eyaleti Jian Şehri Valisi Baş Danışmanı Li Kejian ziyaretin çok olumlu geçtiğinin altını çizdi.

Çin ve Türkiye arasında iş ortaklıklarının sağlanması gerektiğini vurguladı...
 
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...