Tgrt Haber
25 Eylül 2018 17:57

Çocuk Oyunu film Serisi ile Tanınan Oyuncak Bebeğin İsmi Nedir? | 25 Eylül HADİ İpucu SORUSU ve CEVABI

Çocuk Oyunu Film Serisi ile Tanınan Oyuncak Bebeğin İsmi nedir? 25 Eylül HADİ İpucu Sorusu ve Cevabı haberimizden bulabilirsiniz.HADİ bu akşamki ipucu sorusunu açıkladı. Muhtemelen bir şekilde sorudaki korkunç bebekle tanışmışsınızdır. Peki Hadi İpucu Sorusu olan Çocuk Oyunu film serisi ile tanınan oyuncak bebeğin ismi nedir? İşte ayrıntılar...

Çocuk Oyunu film Serisi ile Tanınan Oyuncak Bebeğin İsmi Nedir? | 25 Eylül HADİ İpucu SORUSU ve CEVABI
Çocuk Oyunu film serisi ile tanınan oyuncak bebeğin ismi nedir?,25 Eylül Hadi İpucu Sorusu ve cevabı,HADİ ipucu,hadi ipucu sorusu ve cavabı

Hadi tüm hızıyla devam ediyor. Çocuk Oyunu Film Serisi ile Tanınan oyuncak bebeğin ismi nedir? 25 Eylül Hadi İpucu Sorusu ve cevabı haberimizden bulabilirsiniz.Hadi bu akşamki ipucu sorusunu açıkladı. Muhtemelen bir şekilde sorudaki korkunç bebekle tanışmışsınızdır. Peki Hadi İpucu Sorusu olan Çocuk Oyunu film serisi ile tanınan oyuncak bebeğin ismi nedir? İşte ayrıntılar...

Hadi ipucu sorusunu sosyal medya hesabından, “Korku filmlerini sever misiniz? Yoksa hiç bana göre değil diyenlerden misiniz? Her iki tarafın da işine yarayacak bir ipucu geliyor. ‘Çocuk Oyunu’ film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz? Siz yine de bakmayın öyle sevimli durduğuna…” şeklinde paylaştı. Bu akşam film gecesinin ipucu sorusu olan Çocuk Oyunu film serisiyle tanıdınan oyuncak bebeğin ismi ne? sorusunu yanıtı Chucky ya da Charles Lee Ray’dir.

HADİ İPUCU SORUSU VE CEVABI İÇİN TIKLAYIN

Çocuk Oyunu film Serisi ile Tanınan Oyuncak Bebeğin İsmi Nedir? | 25 Eylül HADİ İpucu SORUSU ve CEVABI

Çocuk Oyunu serisinin kurgusal baş karakteri Chucky ya da Charles Lee Ray'dır. Chucky insan bedenindeki ruhunu oyuncak bir bebeğe aktarmış bir seri katildir. Chucky, popüler kültürde en çok bilinen Freddy Krueger, Jason Voorhees, Hayalet Surat ve Michael Myers gibi korku karakterlerinden biri hâline gelmiştir. 1999’da Chucky, Chucky’nin Gelini filmiyle En İyi Kötü Karakter MTV Film Ödülüne aday gösterilmiştir.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

25 Eylül Hadi yarışması ipucu sorusu belli oldu. Yarışmacılarla "Çocuk Oyunu film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismi?" sorusu paylaşıldı. Bunun üzerine Hadi yarışmacıları sorunun cevabını aramaya başladı. PekiÇocuk Oyunu film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismi nedir? İşte Hadi yarışması ipucu sorusunun cevabı..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...