Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2020 12:44

Comolli istifa mı etti? Comolli neden istifa etti? Damien Comolli istifa etti mi?

Fenerbahçe'de deprem! Damien Comolli istifa mı etti? Damien Comolli neden istifa etti? Damien Comolli kimdir?

Comolli istifa mı etti? Comolli neden istifa etti? Damien Comolli istifa etti mi?
Comolli istifa mı etti,,Comolli neden istifa etti,,Comolli istifa,,Damien Comolli kimdir,

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli 12 Haziran 2018 yılında görevine başladı. 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı Yaptığı transferler ile taraftarlardan oldukça eleştiri alan Comolli, ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli, istifa ettiğini açıkladı

Damien Comolli kimdir?
13 Aralık 1972 doğumlu olan Damien Comolli, kariyeri boyunca antrenörlük, gözlemcilik ve futbol direktörlüğü gibi görevler üstlendi ve Monaco, St. Etienne, Arsenal, Tottenham ve Liverpool gibi önemli kulüplerde çalıştı.

1996 yılında Arsenal'da yedi yıl boyunca gözlemci olarak görev yapan Comolli; Kolo Toure, Emmanuel Eboue ve Gael Clichy gibi isimleri keşfetti. 2004 - 2005 yılları arasında ise St. Etienne'de futbol direktörlüğü yapan Comolli'nin döneminde Fransız ekibi ligi 6. sırada tamamladı ve Fransa Kupası'nda da yarı final oynadı.

2005 - 2008 yılları arasında ise Tottenham'da futbol direktörlüğü görevini üstlenen Comolli, burada da Gareth Bale, Luka Modric, Vedran Corluka, Dimitar Berbatov, Alan Hutton, Kevin-Prince Boateng, Giovani dos Santos ve Younes Kaboul gibi dönemin önemli oyuncularını takıma kazandırdı.

2010'da ise Liverpool'da futbol direktörlüğü görevine getirilen Comolli; Luis Suarez, Andy Carroll, Charlie Adam, Jordan Henderson, Jose Enrique gibi oyuncuları takıma kazandırdı. Comolli, 2012'de kulüpteki görevinden ayrılırken, bu kararını ailevi sebepler nedeniyle aldığını söyledi. Ancak İngiliz medyasında yer alan haberler, kendi önderliğinde yapılan transferlerdeki başarısızlık nedeniyle Comolli ile yolların ayrıldığı yönündeydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...