Tgrt Haber
01 Ocak 2015 09:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçtiği fotoğraf birinci oldu

Anadolu Ajansı'nın, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarından, haber ve yaşam kategorilerinde, toplam 22 kareye yer verdiği yarışmasında, 35 bin oy kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçtiği fotoğraf birinci oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, recep tayyip erdoğan, kardeşe elveda, aa, anadolu ajansı,

 Aralık ayı boyunca devam eden oylamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da oyunu verdiği "Kardeşe Elveda" başlıklı fotoğraf birinci oldu. Haber kategorisinde birinci olan "Kardeşe elveda" başlıklı fotoğrafta, Filistinli 9 yaşındaki Ansam'ın, Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken, bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid'in cenazesine son bakışı yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçtiği fotoğraf birinci oldu
''ALTIN SARISI YOLCULUK''
 Yaşam kategorisinde ise birinci olan Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" başlıklı fotoğrafta, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Kıyıdüzü köyünde koyunların yaylaya yolculuğu görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...