Tgrt Haber
01 Mart 2017 11:29

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı, Diriliş bu akşam var mı | Bamsi diziden ayrılıyor mu?

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı binlerce izleyicisi tarafından merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul için kamuoyu açıklaması yapıldı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 79. yeni bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra kaldırılmıştı. İşte dizi hakkında son karar ve detaylar...

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı, Diriliş bu akşam var mı | Bamsi diziden ayrılıyor mu?
diriliş ertuğrul,diriliş ertuğrul neden yayınlanmadı,diriliş ertuğrul bu akşam varmı,diriliş ertuğrul neden yok

1 Mart Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul için beklenmedik bir açıklama geldi. Dizinin yapım şirketi bir kamuoyu açıklaması yaptı ve 'Diriliş Ertuğrul bugün neden yayınlanmadı?' sorusu cevap buldu. İşte Diriliş bu akşam var mı, yayınlanmayacak mı? sorularınızın cevabı. Yapımcı şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza 1 hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü Diriliş Eruğrul, tekrar bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacaktır.

İŞTE O AÇIKLAMA

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı, Diriliş bu akşam var mı | Bamsi diziden ayrılıyor mu?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Büyük Pazarlık Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

NURETTİN SÖNMEZ (BAMSI) DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan gelecek bölüm fragmanında diziye yeni transfer olan ve henüz ayrıntılı bilgi verilmeyen oyuncu ile Bamsı arasında yaşananlar damgasını vurdu. Diziye katıldığı günden bu yana izleyenleri güldürerek gönüllere taht kuran Bamsı, kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır.  Sosyal medyada yapılan yorumlara göre yeni gelen oyuncunun Bamsı Beyrek'in yerini alacağı konuşulurken çoğunluk ise Nurettin Sönmez'in diziye devam edeceğini düşünüyor. Diriliş Ertuğrul'un en sevilen karakteri olan Bamsi gerçek ismiyle Nurettin Sönmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken, senaryo gereği sadece yaralanarak kurtulması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı, Diriliş bu akşam var mı | Bamsi diziden ayrılıyor mu?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?
Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır? Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı binlerce izleyicisi tarafından merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul için kamuoyu açıklaması yapıldı.  TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 79. yeni bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra kaldırılmıştı. İşte dizi hakkında son karar ve detaylar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...