Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2018 19:32

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm NEDEN YOK? Diriliş Ertuğrul yeni sezon izle | Diriliş ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul'da 5. sezon dönemi başlıyor. Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı sorusu, diziyi yakından takip eden vatandaşların araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Diriliş'te Burak Özçivit var mı? Gözler Diriliş Ertuğrul yeni sezon yayınlanma tarihine çevrildi. Çarşamba günleri TRT 1'de ekrana gelen dizinin yerine yayın akışında bugün neler var? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm NEDEN YOK? Diriliş Ertuğrul yeni sezon izle | Diriliş ne zaman başlayacak?
diriliş ertuğrul ne zaman başlıyor

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı var mı? Çarşamba günlerinin önemli dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul bugün TRT 1'de yayınlanacak mı? Diziyi yakından takip eden vatandaşların araştırdığı konu olmaya devam ediyor.Çarşamba günleri yayınlanan reyting rekortmeni dizinin hayranları yeni sezonu iple çekiyor. Yapımcı ekibin sosyal medya hesabından dizinin başlangıç tarihine dair resmi açıklama bekleniyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Diriliş'te Burak Özçivit var mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul için tarih bilgisi paylaşılmadı. Yeni sezon tanıtımında 'yakında' ifadesine yer veren yayın ve yapım ekibi, geçtiğimiz hafta dizinin tekrar bölümünü paylaşmıştı. TRT 1'in bu akşamki yayın akışında Diriliş Ertuğrul yer almıyor.

Dizinin gelecek hafta yayın akışında yer alıp almayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

İşte, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan ilk tanıtım;

24 EKİM ÇARŞAMBA TRT 1 YAYIN AKIŞI

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış dizinin hayranları tarafından heyecanla yayınlanacağı gün beklenir olmuştu. TRT 1 günün yayın akışını açıkladı. İşte 24 Ekim Çarşamba TRT 1 yayın akışı..

TRT1 YAYIN AKIŞI 24 EKİM

08:25 1'de Bugün

08:15 Böyle Bitmesin

10:30 Misafirim Var

12:30 Pelin Çift İle İyi Fikir

14:40 1'de Bugün

14:50 Leyla ile Mecnun

16:40 Kalk Gidelim

19:00 Ana Haber

20:00 Mehmetçik Kutlu Zafer

23:00 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

00:30 Payitaht Abdülhamit

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm NEDEN YOK? Diriliş Ertuğrul yeni sezon izle | Diriliş ne zaman başlayacak?

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

Yeni sezon fragmanı yayınlanan Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak Osman müjdesi

YENİ SEZON FRAGMANINDA MOĞOLLAR DETAYI

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk fragmanında obasını Söğüt'e taşıyan Ertuğrul Gazi, "10 yıldır Moğollar'ın tahakkümüne, zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim" sözleri ile yeni dönemde bölgede bulunan ahaliyi de arkasına alacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken bir diğer husus ise Osman Gazi'nin bir at üzerinde yaralı olarak obaya getirilmesi oldu

DİRİLİŞ OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise  son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...