Tgrt Haber
18 Haziran 2015 12:57

Diriliş Ertuğrul'da iki büyük ayrılık!

Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yine nefesleri kesti. Dizinin müdavimleri Titus'un ölümüne sevinirken dizideki büyük kayıpla sarsıldı.

Diriliş Ertuğrul'da iki büyük ayrılık!
Ertuğrul Gazi, diriliş ertuğrul, dizi, trz dizisi,

TRT 1 ekranlarının aksiyonu bitmeyen dizisi Diriliş Ertuğrul, izleyicilerini şaşırtan gelişmeleri ve nefes kesen final sahneleriyle ekrana geldi. Engin Altan Düzyatan, Serdar Gökhan ve Hülya Darcan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul'un 26. bölümü, 17 Haziran Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı.
26. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Diriliş Ertuğrul final bölümünde Süleyman Şah Kayıalpleri büyük bir fetih ve zaferle obalarına dönmüşlerdi. Ancak Tapınakçıların ortadan kaldırılması obaya beklenen huzuru getirmeyecekti. Titus kaleden kaçmayı başarmıştır. Üstad seçildiği gün yaşadığı büyük yenilgi ve kardeşi Bisol'ün Ertuğrul tarafından öldürülmesinin intikamını almak için her şeyi göze almıştı. Pervasızca Kayı Obasına sokularak Gündoğdu'yu öldürmeye teşebbüs eder. Ne var ki oba tarafından lanetlenen Selcan kocasını kurtarmak için kendi gövdesini siper etti.
Diriliş Ertuğrul sezon finali bölümünde Ertuğrul bir yandan Titus tarafından ailesine gelecek tehditi bertaraf etmeye çalışırken bir yandan da Fırat Nehri yakınlarında bir kervansarayda gerçekleşecek olan önemli bir görüşmeye gitmek için babası Süleyman Şah ve ağabeyi Gündoğdu ile yola çıkar. Bu görüşmenin nedeni, Kayıların başına bela olacak yeni tehdit Moğollardı. Oğuz beyleri ve Selçuklu temsilcisi Celalettin Karatay ile buluşma gerçekleşti. Ancak Titus, Oğuzlar için hayati öneme sahip bu toplantıyı sabote etmek için elinden gelen her şeyi denedi. Ancak sonunda Ertuğrul Titus'u köşeye çıkıştırmayı başardı. Ertuğrul, etkisiz hale getirdiği Titus'un kellesini alması için ağabeyi Gündoğdu'ya sundu.
SÜLEYMAN ŞAH'IN ŞEHİT OLUŞU
Diriliş Ertuğrul son bölümünde obaya dönüş yolunda ise Kayılar Caber Kalesi yakınlarında Fırat Nehri'ni geçerken Süleyman Şah'ın atının üzerinden nehre düşmesiyle sarsıldı, hiç beklemedikleri bir gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı ve her şey bir anda altüst oldu. Böylece Süleyman Şah'ı canlandıran Serdar Gökhan ile Titus rolünü oynayan Serdar Deniz de dizinin kadrosundan ayrılmış oldu.
Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...