Tgrt Haber
29 Kasım 2017 23:17

Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp Ölüyor Mu? | Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp’in Ölümü Nasıldır?

Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölüyor mu? Reyting rekorları kıran Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul’da şoke eden gelişme yaşandı! Diriliş’in önemli karakterlerinden Turgut Alp ölecek mi? Ertuğrul’un sağ kolu en güvenilir adamı Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun diziden ayrılıyor mu? İşte tümdetaylar haberimizde.

Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp Ölüyor Mu? | Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp’in Ölümü Nasıldır?
diriliş ertuğrul,Tarihte Emre Turgut Alp ölümü,Emre Turgut Alp ölüyor mu,diriliş ertuğrul turgut alp öldü mü

Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölüyor mu? İzlenme rekorları kıran Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul’da şoke eden gelişme yaşandı! Diriliş’in önemli karakterlerinden Turgut Alp ölecek mi? Ertuğrul’un sağ kolu en güvenilir adamı Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun diziden ayrılıyor mu? İşte tümdetaylar haberimizde.

Ertuğrul’un geri dönüşüyle obada hayat tamamen değişir. Ertuğrul’un ilk hedefi kendisi yokken türeyen hainleri bulup cezalandırmaktır. Oba’ya döner dönmez Hanlı pazarın satılacağını öğrenen Ertuğrul, Hanlı Pazarın satılmasına engel olmak için yola çıkar. Diğer taraftan Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey ile Ertuğrul arasında neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul’da Emre Turgut Alp ölüyor mu? Tarihte Emre Turgut Alp’in ölümü nasıldır?

Tarihimizde Turgut Alp ve Aslıhan Hatun’un şehadeti böyle değildir. Kimseye bir şey olmayacak. Dizinin heyecanını artırmak için yazılmış bir senaryo olduğunu söyleyebiliriz. Ertuğrul’un sağ kolu silah arkadaşı Turgut Alp, tarihte Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Bey’inde en güvenilir adamı ve pek çok fetihte birlikte savaşmış silah arkadaşıdır. Epeyce yaşlı öldüğü bilinmektedir.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...