Tgrt Haber
11 Haziran 2022 11:04 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 11:18

EDHO yıldızları Oktay Kaynarca'nın dizisinde buluşuyor! Bomba transferler

Aniden bitirilmesiyle seyircide büyük bir hayal kırıklığı oluşturan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızları Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde buluşuyor. Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'a bomba bir transfer gerçekleşti.

EDHO yıldızları Oktay Kaynarca'nın dizisinde buluşuyor! Bomba transferler
oktay kaynarca,edho,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz yılın yeni sezonunda seyircisini büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Anlaşmazlıklar nedeniyle yeni sezona çıkamayan ve finalsiz biten EDHO'nun başrolü Oktay Kaynarca ise yeni projelere imza attı. EDHO'nun bitişinin ardından Onur Tan ile 'Güzel Adamlar' adlı yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca, eylül ayında severleriyle buluşacağı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi için harekete geçti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

EDHO yıldızları Oktay Kaynarca'nın dizisinde buluşuyor! Bomba transferler

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...