Tgrt Haber
04 Şubat 2021 13:33

ELLE dijital performans pazarlama ajansını seçti!

Türk Halkını Dünya modası ile buluşturma misyonu ile yola çıkan ELLE çok kısa zamanda Türkiye’de Moda’nın Ayak Sesi oldu.

ELLE  dijital performans pazarlama ajansını seçti!
ELLE,

Kadın ve Erkek ayakkabı modelleri ile giyim alışkanlığını yeniden tanımlayan ELLE  “Dijital Performans Pazarlama” çalışmalarını birlikte yürüteceği ajansını seçti.

Bünyesinde ; Yargıcı,Tommy Hilfiger,Timberland, Eastpak, Daikin, Cargill, Little Caesars, NN Hayat ve Emeklilik, Yatsan,PttAVM, Rixos ,Tekzen, Nocturne, Quzu,Rue, English Home, Wee Baby, Crocs, Superga , Adore Oyuncak, Fuzul Grup, Kale Endüstri Holding, Tahincioğlu ve Dap Yapı gibi birçok firmaya hizmet sunan Digitalhouse ; Google Premier Partner ve Facebook Marketing  Partner’liğinin yanı sıra Teads, Insider, Criteo ve Adjust’nda en önemli partner ajanslarından birisi olarak hizmet veriyor.

Google, Sosyal Medya, Seo , Geliştirilmiş E-Ticaret, Veri Analizi ve Dönüşüm Optimizasyonu ,Programatik, Medya Planlama ve Satınalma gibi birçok önemli hizmeti veren Digitalhouse;  ELLE’nin Dijital Performans Pazarlama çalışmalarını yürütecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...