Tgrt Haber
06 Ekim 2017 20:05

Erhan Çelik istifa mı etti, Son Dakika TRT Ana Haber'den Erhan Çelik görevi bıraktı mı

TRT 1 Ana Haber'deki görevini bıraktı iddiası medya dünyasının gündemine ve Türkiye gündemine adeta flaş bir şekilde düştü. Herkes merak ediyor, Erhan Çelik istifa etti mi? İşte Erhan Çelik ile ilgili tüm gelişmeler.

Erhan Çelik istifa mı etti, Son Dakika TRT Ana Haber'den Erhan Çelik görevi bıraktı mı
erhan çelik,erhan çelik istifa,erhan çelik trt

TRT 1 Ana Haber'deki görevini bıraktı iddiası medya dünyasının gündemine ve Türkiye gündemine adeta flaş bir şekilde düştü. Herkes merak ediyor, Erhan Çelik istifa etti mi? İşte ErhanÇelik ile ilgili tüm gelişmeler. Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen ile ilgili iddialarda sürekli adı geçtiği ve yıprandığı için, TRT kurumunu da korumak adına 4 ay süreyle ekrandan çekildiğini açıkladı.

Erhan Çelik şahsına yönelik iddia ve iftiralara yanıt vermek için böyle bir girişimde bulunduğunun altını çizdi.

TRT 1 Ana Haber spikeri Erhan Çelik TRT'den ayrıldı.

TRT 1 Ana Haber'de veda ettiğini açıklayan Çelik, "Başta Genel Müdür İbrahim Eren olmak üzere TRT camiasına teşekkür ediyorum. Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...