Tgrt Haber
02 Ağustos 2016 18:28

Erhan Çelik TRT’yi eritti

Geçmişindeki ciddi problemler sebebiyle çok tartışılan Erhan Çelik, devlet televizyonuna transferiyle izleyiciyi şoke etmişti...

Erhan Çelik TRT’yi eritti
trt, erhan çelik, tepki,

Geçmişindeki ciddi problemler sebebiyle çok tartışılan Erhan Çelik, devlet televizyonuna transferiyle izleyiciyi şoke etmişti.

Çelik’in ekrana çıktığı andan itibaren aldığı reytingi ise TRT’yi şoke etti. Erhan Çelik'in sunduğu TRT Ana Haber, Total'de yüzde 0,51'lik oranla 100. sırada kaldı. Oysa ki Zafer Kiraz döneminde TRT Ana haber aldığı yüksek ratinglerle ilk sıralarda yerini alıyordu.

Reytinglerin düşmesinin sebebi ise milletin tepkisi...

Darbe sırasında milletin sayesinde işgalcilerin ellerinden kurtarılan TRT binasının Erhan Çelik’e emanet edilmesi halkı çılgına çevirdi. Sosyal medyada tepkiler giderek büyüyor. Öyle ki atılan tweetler arasında “Tepkimizi dile getirmek ve yetkililere sesimizi duyurmak için gerekirse bu kez TRT binasına biz gideriz” yorumları da var.
 
MİLLET TEPKİLERİNİ DİNLEYECEK BİR YETKİLİ ARIYOR

Sosyal medya üzerinden devletin üst düzey yetkililerine, özellikle de TRT’den sorumlu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a ve Cumhurbaşkanına gönderilen “Erhan Çelik’i istemiyoruz” mesajları henüz karşılık bulmadı. En çok merak edilen konu ise, millet bu kadar tepki gösterirken Erhan Çelik neden ısrarla haber sunmaya devam ediyor? Sosyal medyada Cumhurbaşkanı ve TRT’den sorumlu Numan Kurtulmuş’un sayfalarında yazılan şikâyetler ve yorumlar muhatap alınıp cevap bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...