Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2018 21:19

Erkenci Kuş FRAGMAN.. 12. Yeni Fragmanı İZLE: Erkenci Kuş 11. Son Bölüm Puhu TV Youtub

Erkenci Kuş 12. yeni fragmanı yayınlandı mı aramaları başladı. Erkenci Kuş 11. son bölümü ile ekrana geldi. Seyircinin heyecanla beklediği Erkenci Kuş son bölümde yaşananlar yine güldürdü. Ardından Erkenci Kuş yeni fragman ve Erkenci Kuş 11. yeni fragman izle youtube sorgulamaları başladı. İşte Erkenci Kuş 12. yeni fragman ve Erkenci Kuş 11. son ölüm özeti puhu tv ve youtube

Erkenci Kuş FRAGMAN.. 12. Yeni Fragmanı İZLE: Erkenci Kuş 11. Son Bölüm Puhu TV Youtub
erkenci kuşlar son bölüm puhutv,erkenci kuşlar izle youtube,Erkenci Kuş fragman,Erkenci Kuş son bölüm puhu tv,Erkenci Kuş son bölüm youtube izle,Erkenci Kuş 12. yeni fragman izle

Erkenci Kuş Fragman .... Erkenci Kuş 12. yeni fragmanı ve Erkenci Kuş 11. son bölümü sitemizde. Star ekranlarında yayınlanan yazın en iddialı dizileri arasında yer alan Erkenci Kuş 11. son bölümü ile yayınlandı. Can ve Sanem arasında yaşananlar bir kez daha izleyiciyi güldürdü. Peki Erkenci Kuş son bölümde neler yaşandı?

Erkenci Kuş Son Bölümde Neler Yaşandı?
Erkencş Kuş. 11. son bölümde; Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi? Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar? Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Erkenci Kuş FRAGMAN.. 12. Yeni Fragmanı İZLE: Erkenci Kuş 11. Son Bölüm Puhu TV Youtub

Erkenci Kuş'un yayın günü değişti
Star TV'nin yaz aylarına damga vuran dizisi Erkenci Kuş'un yayın günü değişiyor. Reytinglerde aldığı başarılı sonuçlarla yeni dönemde de yayınlanmayan devam edecek olan Erkenci Kuş, Ufak Tefek Cinayetler’in başlaması ile birlikte gün değiştirecek. Yeni sezonda çok daha sert hikayesi ve yeni karakterlerin katılmasıyla dikkat çekecek olan Ufak Tefek Cinayetler, Salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Erkenci Kuş dizisi ise Cumartesi günleri izleyici ile buluşacak. Erkenci Kuş'un 11. bölümü ise önümüzdeki hafta Salı akşamı ekrana gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...