Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2021 13:30

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO neden bitti?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü kanalın aldığı son dakika kararıyla yayından kaldırılması ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi?'' sorusunu akıllara getirdi. Belirsizlik devam ederken EDHO başrol oyuncusu Oktay Kaynarca final ile ilgili açıklama yaptı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO final mi yaptı? İşte tüm gelişmeler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO neden bitti?
dizi

ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Yeni sezona başlaması beklenirken sürpriz bir kararla kanal diziyi iptal etti. Yeni sezonuna bir türlü başlayamayan dizinin geçtiğimiz hafta yeni bölüm tanıtımı yayınlanmasına rağmen ekrana gelmemesi dizinin başka kanal ve internet platformlara geçme ihtimalini güçlendirmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrol oyuncusu Oktay Kaynarca dizi ile ilgili son noktayı koydu. İşte açıklamalar ve EDHO dizinin akıbeti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BİTTİ Mİ?

Salı günleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçileri dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. EDHO yeni sezon tanıtımı yapılasına rağmen kanalın iptal kararı ardından sizi üstünde belirsizlik hakimdi. Sonunda dizinin oyuncularında Oktay Kaynarca dizi hakkında açıklama yaptı. İşte Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması:

“At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…”

Böylece Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iptal kararı kesinleşmiş oldu.

BU AKŞAM EDHO VAR MI? (2 KASIM SALI)

ATV 2 Kasım 2021 Salı günü yayın akışı bilgilerinde EDHO dizisi görünmüyor. Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün yayınlanmayacak. Dizinin 7.sezon 200. bölüm fragmanı yayınlanmasına rağmen yapımcı ile ATV yönetiminin anlaşamaması nedeniyle dizi iptal edildi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO neden bitti?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN FİNAL YAPTI?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tanıtımı yapılmasına rağmen bölüm bir türlü yayınlanmadı. Yeni sezonun ilk bölümünü bekleyen izleyiciler, dizinin yayınlanmadığını görünce ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden bitti?'' sorularına odaklandı. İddialara göre ATV yönetiminin sözleşmeyle ilgili verdiği sözü tutmaması nedeniyle yapım ekibi de "Biz işi bitiriyoruz" diyerek yeni bölümü kanala vermediği söylendi. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMNDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Reyting rekorları kıran ve 7 yıldır devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu 26 Ekim Salı günü başlayacaktı ancak yeni bölüm kanalın ve yapım ekibinin anlaşmazlığı nedeniyle yayınlanmadı. Merakla beklenen 200. yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı henüz belli değilken Oktay Kaynarca açıklama yaptı. Böylece EDHO dizisinin iptal olduğu kesinleşti. 

EDHO YÖNETMENİ AÇIKLAMA YAPTI! 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yönetmenliğini yapan Onur Tan dizi ile ilgili açıklama yaptı.İşte EDHO yönetmeni Onur Tan'ın vedası: 

''Şöyle afili bir veda bile edemedim... 7 yılın içinde kendi içimde biriken gözyaşlarımı bile dökemedim... çok ani ve zamansız ayrılıklar, sevdiklerimizin bu dünyadan göçleri bizlere ayrılık acısını çok zaman tattırdı... hiç mi biri bu ayrılık kadar zor olmadı, inanın hepsi çok zor oldu... Yeryüzünde bizi neler beklerse beklesin, insanoğlu doğdukça ve öldükçe, insanoğlu yaşadıkça, hak ve doğruluk denen şey de var olacaktır... Doğru başladığına inandığım, bu işin hakkını da 7 yıldır birlikte çalıştığım tüm iş ve ekip arkadaşlarımın emeklerine ve çabalarına sonsuz teşekkürlerimi sunarak, bizi seven, gönül veren, bizi eleştirirken bile seven, çok sevdiğinde yerlere göklere sığdıramayan izleyicilerimize de sonsuz minnet ve şükranlarımı sunabiliyorum ancak kendi adıma... Dünya döndükçe, ben yaşadıkça hep daha iyisini yapmaya gayret edeceğime söz veriyorum... Dilerim 200 bölüm boyunca tüm bu yazılan güzel eser başta olmak üzere, desteğini her zaman arkamda hissettiğim güzel ekibimize, can veren tüm aktör arkadaşlarımın hissiyatlarına ve başarılarına, ekran başında sevgiyle takipte kalan siz değerli izleyicilere layık olabilmişimdir...'' .

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final kararı ile ilgili henüz ATV yönetiminden ve yapımcıdan resmi bir açıklama gelmedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...