Tgrt Haber
20 Ocak 2022 11:36

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin hevesi kursağında kaldı! İşte son gelişme

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin seyircisine kavuşması için yeni bir plan devreye girmişti fakat son anda bu plan da iptal oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin hevesi kursağında kaldı! İşte son gelişme
edho,,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,,dizi,

Televizyon ekranlarında yayımlandığı sürece reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir anda finalsiz bir şekilde ortadan kalkması büyük tepkilere neden olmuştu. Oktay Kaynarca, sitemkar bir yazıyla veda etmek zorunda kaldıklarını sosyal medya hesabı Instagram'dan yayımlamıştı. Yapımcı şirket ile kanal arasındaki sözleşme krizinin ardından EDHO'nun yeniden yayımlanacağı fakat bu kez dijital platformda olacağı duyuruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni yapımcısı BVB Yapım'ın sahibi Bahadır Özdener, bir süre bekledikten sonra BluTv ile anlaşmaya vardı. Anlaşmalarına göre, EDHO dizinin yayınlanamayan 200. bölümünü yenilenmiş haliyle 'Son Efsane' adında sinema filmine dönüştüren Eşkıya ekibi ayrıca şubat ayında Yeraltı adında, Ozan Akbaba'nın olacağı dizi için hazırlıklara başlamıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin hevesi kursağında kaldı! İşte son gelişme

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV EDHO'nun yeni yapım şirketi BVB'ye 165 milyonluk dava açacağını duyurudu. Bu gelişme üzerine Blu TV de BVB Yapım'la yaptığı sözleşmeden geri çekildi. Baskı nedeniyle BVB EDHO ekibinin başka bir iş yapma önerisini bile reddetti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...