Tgrt Haber
18 Kasım 2019 09:49

EURO 2020'de Türkiye'nin muhtemel rakipleri

İzlanda maçında aldığı 1 puanla Euro 2020'ye katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı Andorra'yı rahat geçti. Enes Ünal'ın biri penaltıdan attığı 2 golle deplasmanda rakibini yenen Türkiye artık kura çekimini beklemeye başladı. İşte kura çekimine 3. torbadan katılacak olan Türkiye'nin muhtemel rakipleri...

EURO 2020'de Türkiye'nin muhtemel rakipleri
a milli takım,türkiye,euro 2020 elemeleri,avrupa şampiyonası,türkiyenin rakipleri,euro 2020

A Milli Futbol Takımı Euro 2020 Elemeleri'nin son maçında Andorra'nın konuğu oldu. EURO 2020'yi İzlanda maçının sonucuyla garantileyen Milli Takım Andorra deplasmanından 2-0'lık skorla ayrıldı ve gruptaki son maçını galibiyetle tamamladı. Bu sonuçla Milliler gurubu lider Fransa'nın ardından ikinci sırada tamamlayarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazandı.

Fransa ve Türkiye'nin ardından grubu üçüncü sırada tamamlayan İzlanda ise turnuvaya katılabilmek için play-off oynayacak.

EURO 2020 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Romanya'nın başkenti Bükreş'te 30 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek olan EURO 2020 kura çekimi Türkiye saati ile 18: 00'da yapılacak.

TÜRKİYE KURA ÇEKİMİNDE KAÇINCI TORBADA?

A Milli Futbol Takımı grubu 2. sırada tamamladı. Bu sonuçla Milliler kura çekimine 3. torbadan katılacak. 

İŞTE MİLLİ TAKIMIN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Mili Takımın muhtemel rakipleri arasında İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Belçika, Hırvatistan, Çekya, Finlandiya, Hollanda, Polonya, Rusya, İsveç, Ukrayna ve Portekiz yer alıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...