Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 14:00 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 14:08

Exxen Spor Üyelik Ücreti Ne kadar? Exxen Spor Paketi Nasıl Alınır? Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir? Exxen Fiyatı Ne Kadar, İki Kişi İzleyebilir mi?

Exxen canlı maç izle! Arama motorlarında en çok aratılan konu olarak karşımıza çıkmakta. Acun Ilıca tarafından kurulan paralı dijital platform olan Exxen özellikle maç izlemek isteyen kişiler tarafından takip ediliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Süper Kupa maçlarını 3 yıllığına alan Exxen ile ilgili "Exxen spor üyelik ücreti ne kadar? Exxen spor paketi nasıl alınır? Exxen ücretsiz nasıl izlenir? Exxen fiyatı ne kadar, iki kişi izleyebilir mi?" soruları araştırılıyor. İşte Exxen üye ol ekranı…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Exxen Spor Üyelik Ücreti Ne kadar? Exxen Spor Paketi Nasıl Alınır? Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir? Exxen Fiyatı Ne Kadar, İki Kişi İzleyebilir mi?
Exxen,maç,spor

Exxen canlı maç izle! Arama motorlarında en çok aratılan konu olarak karşımıza çıkmakta. Acun Ilıca tarafından kurulan paralı dijital platform olan Exxen özellikle maç izlemek isteyen kişiler tarafından takip ediliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Süper Kupa maçlarını 3 yıllığına alan "Exxen ile ilgili Exxen spor üyelik ücreti ne kadar? Exxen spor paketi nasıl alınır? Exxen ücretsiz nasıl izlenir? Exxen fiyatı ne kadar, iki kişi izleyebilir mi?" soruları araştırılıyor. İşte Exxen üye ol ekranı…

EXXEN FİYATI NEDİR?

Exxen'in normal üyelik ücreti 9.90 TL'dir. Ancak UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kişiler Exxen Spor paketine sahip olmak zorundadır.

Exxen Spor Üyelik Ücreti Ne kadar? Exxen Spor Paketi Nasıl Alınır? Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir? Exxen Fiyatı Ne Kadar, İki Kişi İzleyebilir mi?

Exxen Spor paketinin bedeli ise 24.80 TL'dir. 

Exxen + spor aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 TL olacak.

Aynı paket reklamsız olarak ise toplamda 44.80 TL olacak.

EXXEN ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

  • Exxen yayınlarını izleyebilmeniz için öncelikle üye olmanız gerekmektedir.
  • Exxen'e üye olmanız için "www.exxen.com/tr" adresine gidip, adınız, soyadınız ve eposta adresinizi girmeniz yeterlidir.
  • Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN'e yeni üyelikler için geçerlidir.
  • Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.
  • Ayrıca 9300'a EXXENSPOR yazıp, göndererek kolay üyelik ile ExxenSpor içeriklerine ulaşabilir ve takımınızın maçlarını izleyebilirsiniz.

EXXENSPOR ÜYELİK PAKETLERİ VE ÜCRETLERİ NEDİR?

  • Exxen'de Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan ExxenSpor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.
  • Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 TL olacak.
  • Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.
  • Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80TL olarak açıklandı.
  • Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL.
  • Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet arslan 4 Ağustos 2023 23:25

Reklamsiz 44.80 TL doğrumu Bilgi almak istiyorum

Ha24 Ağustos 2022 22:03

Spor paketi ne üye olmak istiyorum nasıl yapabilirim

Hasan Demir24 Ağustos 2022 22:00

Maç paketi almak için ne yapmalıyım

Mehmet16 Ağustos 2022 20:58

Üye olmak istiyorum

Mehmet Varol 16 Ağustos 2022 20:22

Ben maç paket satın alacaktım da

Mustafa Kemal Okandan27 Temmuz 2022 14:42

1yillik mac satin almak istiyorum nasil yardimci olursunuz televizyonum Panasonic.

Sonraki Haber Yükleniyor...