Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 16:22 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 16:35

Fenomen temizlikçi bu kez Kıraç'ın sahnesinde dans etti: Yüzlerce kişi coşkuyla karşıladı

Son haftaların fenomen isimlerinden Hamit Karakaya, bu kez şarkıcı Kıraç'ın sahnesinde görüntülendi. Konser sırasında sahneye atlayan temizlik görevlisi, yine kendine hayran bıraktı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Duvar
hamit karakaya,kıraç

İşi sırasında yaptığı dansla gündeme gelen temizlik görevlisi, bu kez de ünlü şarkıcı Kıraç'ın sahnesinde yer aldı. Son olarak bir düğüne dahil olarak dans eden Hamit Karakaya, dün ise Aksaray'da verilen Kıraç konserinde görüntülendi.

Şarkıcı Kıraç, müzik dinleyip dans ederek işini yapan ve sosyal medyada fenomen olan Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı. Karakaya'nın Kıraç'ın sahnesine çıktığı anları İzzet Çapa sosyal medya hesabından paylaştı.

VATANDAŞ ONU ÇOK SEVDİ

Sosyal medyaya danslarıyla damga vuran Hamit Karakaya, sahnesine çıktığı Kıraç'ın konserinde de yine gözleri üzerine çekti. Karakaya'nın konserdeki dansı binlerce kişi tarafından izlendi.

Aksaray'daki konserde dans eden Hamit Karakaya'nın görüntülerini,İzzet Çapa sosyal medya hesabından duyurdu. Çapa, temizlik görevlisinin görüntülerini şu ifadelerle paylaştı;

"Ve sonunda temizlik görevlisi Hamit Karakaya sahnede... Sevgili Kıraç, Aksaray’da verdiği konserde Hamit kardeşimizi sahneye almış... O da her zamanki müthiş enerji dolu, kalpleri ısıtan dansını yapmış... Ortaya da bu şahane görüntüler çıkmış... Vallahi izlerken alkışlıyorum..." 

Kaynak: Duvar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...