Tgrt Haber
11 Şubat 2022 17:15

Final yapacağı öne sürülmüştü! Kırmızı Oda'ya Acun Ilıcalı sürprizi

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın önümüzdeki hafta final yapacağı iddia edilmişti. Hayranlarının büyük üzüntüsüne yol açan haberin ardından Acun Ilıcalı, dizinin senaristi Gülseren Budayıcıoğlu ile fotoğraf paylaştı.

Final yapacağı öne sürülmüştü! Kırmızı Oda'ya Acun Ilıcalı sürprizi

Önümüzdeki haftalarda final yapacağı öne sürülen ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'da dizi severleri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. 61. bölümüyle ekranlara veda etmesi beklenen Binnur Kaya'nın başrolü üstlendiği Kırmızı Oda'ya ilişkin Acun Ilıcalı'nın yaptığı paylaşım, dizinin final yapmaması ihtimallerini artırdı.

GÖZLER ACUN'A ÇEVRİLDİ

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddiaya göre, düşük reytingler sebebiyle Kırmızı Oda dizisinin 61. bölümünde final yapacağı belirtilmişti. Erkan Petekkaya'nın kadroya dönmesinin de istenen etkiyi uyandırmaması üzerine dizinin yayın hayatına son verileceği öne sürülmüştü. Bunun üzerine tüm gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

Final yapacağı öne sürülmüştü! Kırmızı Oda'ya Acun Ilıcalı sürprizi

'ÖZLEM GİDERDİK'

Acun Ilıcalı ise bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dizinin final yapacağı iddialarını kısmen çürüttü. Dizinin senaristi ve uyarlandığı kitabın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu ile bir fotoğraf paylaşan Ilıcalı, fotoğrafa 'Özlem giderdik' notunu düştü. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı diziye Petekkaya'nın yanı sıra Hülya Şen ve Melis Birkan da dahil olmuş ancak kadronun yine de beklenen performansı elde edemediği öne sürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...