Tgrt Haber
04 Nisan 2018 14:27

Fizy liselerarası müzik yarışması'nda Oylama Başladı! | Fizy liselerarası müzik yarışmasına nasıl oy kullanırım

Fizy liselerarası müzik yarışması'nda Oylama Başladı! Fizy liselerarası müzik yarışmasına nasıl oy kullanırım sorularının cevabı haberimizde mevcut. 6 - 7 Nisan İzmir Arena'da gerçekleşecek Yarı Final elemelerinde arkadaşlarını yerinde desteklemek istiyorsan işte sana fırsat: Biletin Bip'te!

Fizy liselerarası müzik yarışması'nda Oylama Başladı! | Fizy liselerarası müzik yarışmasına nasıl oy kullanırım
fizy

Fizy liselerarası müzik yarışması'nda Oylama Başladı! Fizy liselerarası müzik yarışmasına nasıl oy kullanırım sorularının cevabı haberimizde mevcut. 6 - 7 Nisan İzmir Arena'da gerçekleşecek Yarı Final elemelerinde arkadaşlarını yerinde desteklemek istiyorsan işte sana fırsat: Biletin Bip'te! Büyük bir merakla beklenen fizy 21. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İzmir elemelerinde okulunu yerinde desteklemek istiyorsan tek yapman gereken BiP uygulamasını indirip, uygulamanın “keşfet” bölümünden "fizy" kanalını takibe almak. Eleme ve final günleri yaklaştıkça bu kanal üzerinden gelecek soruları doğru cevaplayanlara sınırlı sayıda bilet BİP'ten HEDİYE! fizy 21. Liselerarası Müzik Yarışması’nın dev finali, 28 Nisan’da İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Dijital müzik platformu Fizy sponsorluğunda bu yıl 21. düzenlenen 'Liseler Arası Müzik Yarışması'nda oylamalar başladı. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda oylama sonucunda her eleme şehrinden en fazla oy alan 2 okul finale katılmaya hak kazanıyor.

Dünya'nın en uzun soluklu ve en büyük gençlik organizasyonu, 'Fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması' toplam 195 okuldan 1095 öğrencinin sahne aldığı İstanbul elemeleriyle geçtiğimiz günlerde başladı. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen konserlere öğrencilerin ilgisi oldukça fazla.

FİZY 21. LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA OYLAMA BAŞLADI!

Oylama sonucunda her eleme şehrinden en fazla oy alan 2 okul finale katılmaya hak kazanıyor. Fizy ana sayfasında yer alan Liseler Arası Müzik Yarışması butonuna tıklayıp ve “Videolar” içerisinden beğendiklerine oy veriliyor. Öğrencilerin her bir okul için sadece bir oy hakkı bulunuyor. Her eleme şehrinden en fazla oy alan 2 okul, doğrudan finale gidiyor. Oy kullanmak isteyenler www.fizy.org adresinden ulaşabiliyor.

YARIŞMA TAKVİMİ

İSTANBUL ELEMELERİ Bostancı Gösteri Merkezi 23-24 Mart 2018

ANKARA ELEMELERİ MEB Şura Salonu 30 Mart 2018

İZMİR ELEMELERİ İzmir Arena 6-7 Nisan 2018

FİNAL İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi 28 Nisan 2018

FİZY NASIL OY KULLANIRIM ?

    fizy Uygulamasını Cep Telefonuna İndir

    Play Store veya Apple Store üzerinden fizy uygulamasını cep telefonuna ücretsiz olarak indirebilirsin.

    AppStore Google Play

    Oy Ver

    fizy ana sayfasında yer alan Liseler Arası Müzik Yarışması butonuna tıkla ve “Videolar” içerisinden beğendiklerine oy ver.

    Unutma her bir okul için sadece bir oy hakkın var. Liseni desteklemek için videoyu paylaşmayı unutma.

    Her eleme şehrinden en fazla oy alan 2 okul, doğrudan finale gidiyor.

 

 “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip, Türkiye’nin müzik platformu fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda geri sayım başladı. 21. yılın ilk çağrısı ise, efsane isim Türkan Şoray’dan geldi.

Her yıl büyük bir heyecana sahne olan ve geleceğin starlarını keşfedip, onları günümüzün yıldızlarıyla da bir araya getiren,  “fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması” için başvurular, 08 Ocak Pazartesi itibariyle  başladı.

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması” ile, bugüne kadar, on binlerce liselinin profesyonel alanda müzik yapmasını sağlayan, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions, bu yıl da, liselilere müzik dolu bir serüven yaşatmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl, efsane isim Türkan Şoray, dev finalin açılışını gerçekleştirmiş ve liseli gençleri, hayallerinin peşinden koşmaya çağırmıştı. Bu çağrısını yarışmanın 21. senesinde de yenileyen Şoray, “Hayallerinizi gerçekleştirin, asla vazgeçmeyin” diyerek, liseli gençlere seslendi ve yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu ile bir araya gelerek, 2018 için bol şans diledi.

Türkiye genelinde yaklaşık 8000 okula duyurulan, fizy 21. Liseler arası Müzik Yarışması’na katılım formu ve şartnamesine, fizy.com/lmy adresinden ulaşılabilir.

Liselileri Rüya Gibi Bir Final Bekliyor

Elemelerine 49 ilden 465 okulun katıldığı ‘’fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’’nda finalist okullar belli oldu. 22 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki dev finalde öğrencilere büyük sürprizler olacak.

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions tarafından, fizy sponsorluğunda gerçekleşen fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finalistleri belli oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde 49 ilden 465 okul sahne almış ve büyük finale kalmak için kıyasıya yarışmışlardı.

Liselileri Dev Finalde Muhteşem Jüri Bekliyor

Yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yapacağı, toplam 6 kategoride ilk üçe girenlere muhteşem ödüllerin dağıtılacağı final jürisinde, birbirinden ünlü konuklar ve gazeteciler yer alıyor. Martha Wash, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Samsun Demir, Fuat Güner, Ayça Varlıer, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Yeşim Salkım, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ogün Sanlısoy, Figen Çakmak, Seyyal Taner, Meltem Taşkıran, Edis gibi müzik dünyasının ünlü isimlerine, Cem Ceminay, Ömür Gedik, Mehmet Coşkundeniz, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Tolga Akyıldız, Sebla Koçan, Nazlı Mengi, Selay Sarı, Meltem Fıratlı, Ceren Çıplak, Uygar Taylan, Suat Kavukluoğlu, İpek Koşan, Çağlan Tekil, Elif Aktuğ gibi Türkiye’nin en önemli gazeteci ve televizyoncuları eşlik edecek.

Serhat Hacıpaşalıoğlu Dünyaca Ünlü Sanatçıyı Türkiye’ye Getiriyor

Yarışmanın aralıksız 20 yıldır yapımcılığını yürüten ve Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcilerinden Serhat Hacıpaşalıoğlu, dünyaca ünlü bir sanatçıyı liselilerle buluşturacak.. Amerika’nın, pop, R&B ve dans müziğindeki kült sanatçılarından, ‘’It’s Raining Man’’ şarkısıyla hafızalara kazınan Martha Wash, jürinin onur konuğu olarak Türkiye’ye geliyor. Gecede ‘’Legend of Pop’’ ödülünün verileceği sanatçı, jüri üyeliğinin yanı sıra törende iki şarkısıyla sahne de alacak.

Büyük Finalde 34 Okul Yarışacak

Elemeleri geçip finale kalma başarısı gösteren 34 okulun öğrencileri 22 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde, dev jürinin önüne çıkarak bütün hünerlerini ortaya koyacak. Toplam 34 okulun yarışacağı günde finalin ve ödül töreninin sürprizleri ise yarışmaya ayrı bir renk katacak.

‘’Yılın Genç Yıldızı Ödülü ‘’ Güliz Ayla’ya

‘’Olmazsan Olmaz’’ şarkısıyla herkesin beğenisi kazanan yeni yıldızlardan Güliz Ayla ise ‘’Yılın Genç Yıldızı’’ ödülünü alacak. Genç şarkıcı en sevilen şarkısıyla liseliler için sahne alacak. Ödül töreninde pop müziğinin genç yıldızlarından Edis ise “Dudak” şarkısını liseliler için seslendirecek. 2010 ‘da Liseler Arası Müzik Yarışması’nın en iyi erkek solisti olan, son dönemde ‘’Salla Gitsin’’ şarkısıyla listelere çok iyi bir giriş yapan Baran Bayraktar da sevilen şarkısıyla sahnede olacak

Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak ödül töreninin ardından, Türk pop müziğinin en iyi isimlerinden Hande Yener, sevilen şarkılarıyla öğrencilere muhteşem bir konser vererek kutlamalara ortak olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...