Tgrt Haber
04 Nisan 2017 14:08

Fuat Uğur: Bir amaca hizmet edildiğini düşünüyorum!

Tokat'ta YGS sınavına nefes açıcı (tüp) ilaç ile izin alarak giren genç kızın sınavının geçersiz sayılması TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında ele alındı.

Fuat Uğur: Bir amaca hizmet edildiğini düşünüyorum!
cem küçük,medya kritik,fuat uğur,tgrt haber,ygs sınavı,

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Tokat’ta Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) nefes açıcı tüp ilaç kullanan Zehra Betül Baş'ın salon görevlilerinden izin almasına rağmen sınavının ilaç kullandığı için geçersiz sayıldığını ve haksız yere hakkının yenildiğini belirtip hakkının geri verilmesini istedi. Küçük, ''Acil bir ilacın varsa yanında getirmek zorundasın. Sınava giren birinin kalp pili varsa, pili sök deniyor mu?'' diye konuştu.

Sınav öncesi izin alarak tüp ilacını yanına alan ve sınav sonrası tutulan tutanakla sınavının iptal edildiğini öğrenen Baş, hakkında konuşan Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Yuh yani.. Bunu özellikle mi yapıyorlar? Halkın referandum da bir tepki ortaya koyması için mi bunu yapıyorlar?'' diye sitemde bulundu.

YGS'ye bir dakikalık gecikme nedeniyle alınmayınca bunalıma girip intihar eden öğrenci hakkında konuşan Uğur, ''Pes doğrusu. Yıllardır saat 10.00'da yapılan sınavı neden 9.45'e çekiyorsunuz. Ben bunları kötü niyetli, ahlaksızca ve bir amaca hizmet ederek yapıldığına inanıyorum'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...